Obavijesti

News

Komentari 2

Prestali tražiti nautičara koji je nestao u moru prošli tjedan

U potragu su bila uključena plovila Lučke kapetanije Split i ispostava, kao i ispomoć šibenske i pločanske lučke kapetanije, plovila Pomorske policije Split te plovila i zrakoplovi Obalne straže RH

VIDEO

Obustavljena je potraga u moru kod Visa i u splitskom akvatoriju budući da ni nakon sedam dana nije pronađen nestali nautičar N.D. za kojim se neprekidno tragalo od 12. kolovoza, kad je u popodnevnim satima prijavljen njegov nestanak nakon pada u more s čarterirane jedrilice "Anja", izvijestilo je u petak Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Tijekom koordinirane i opsežne akcije u potragu su bila uključena plovila Lučke kapetanije Split i ispostava, kao i ispomoć šibenske i pločanske lučke kapetanije, plovila Pomorske policije Split te plovila i zrakoplovi Obalne straže RH, uz povremena uključenja u potragu od strane civilnih posada.

Iz Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) podsjećaju i da su zrakoplovi Obalne straže svakog dana prelijetali splitski arhipelag i srednji dio Jadranskog mora, odnosno obale otoka Svetac, Brusnik, Biševo i Sušac te povratno i redovito otok Vis, no, nautičar, nažalost, nije pronađen.

Uz ostalo su izvijestili da je u četvrtak predvečer teže ozlijeđeno dijete na rekreativnoj teglećoj plutači 'banana', na koje je naletio iznajmljeni jet-ski kojim je upravljao ruski državljanin. Ozlijeđeno dijete prevezeno je u Opću bolnicu Pula, a o događaju je obaviještena Pomorska policija Pula, obzirom da se voditelj jet-skija nakon pomorske nesreće udaljio bez zaustavljana s mjesta nesreće te je za njim u tijeku potraga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.