Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pretučeni Ivan (21) je kritično: Mozak mu je ostao bez kisika

None Foto:

Ivanu Mikuljanu (21) koji je teško pretučen u Vinkovcima u nedjelju se pogoršalo zdravstveno stanje. Hitno su ga operirali dva puta, a mozak mu je neko vrijeme ostao bez kisika

Liječnici osječkog KBC-a u nedjelju su dva puta operirali Ivana Mikuljana (21), mladića iz Andrijaševaca koji je pretučen u Vinkovcima. Nakon druge operacije u nedjelju je došlo do komplikacija mladić je počeo povraćati i počelo mu je stajati srce. Operacija je trajala sinoć do kasno u noć.

ZBOG TUČNJAVE U VINKOVCIMA Svi mladići 'zaradili' kaznenu prijavu: Pa i sin Steve Culeja

Liječnici su obitelji poručili da je mozak mladića jedno vrijeme ostao bez kisika, te da je pitanje kako će njegovo zdravstveno stanje biti u slučaju da druga operacija na glavi uspije.

- Liječnici su Ivanovom ocu i stricu rekli da se ne nadaju mnogo - rekao je bratić Mikuljana. 

U brutalnoj tučnjavi u središtu Vinkovaca sudjelovalo je 13 mladića, a policija ih je sve identificirala. Mikuljan je zadobio po život opasne ozljede, a 17-godišnjak iz Rokovca lakše. 

IZAŠAO JE IZ KOME Brutalni obračun u Vinkovcima: Ivana su krvnički tukli po glavi

Za to sumnjiče dvojicu mladića iz Mirkovaca, koje su priveli u pritvorsku jedinicu uz odgovarajuće kaznene prijave.

- Protiv svih 13 sudionika koji su se tad nalazili na mjestu događaja podignut ćemo kaznene prijave za sudjelovanje u tučnjavi - rekli su u policiji i dodali kako nastavljaju kriminalističku obradu da bi utvrdili sve okolnosti brutalnog obračuna iza kojeg su ostale lokve krvi na asfaltu. Policija će utvrditi i je li obračun bio dogovoren nakon prijašnjeg sukoba dijela mladića na kirvaju u Rokovcima.

Komentari (128)
  • Ovo je gore nego da ga je ubio, ako i preživi, probudi se bit će biljka, možda i svjestan života oko sebe ali vegetirat, muka i njemu i svima njegovim. Naravno največa muka će biti što krivac u ovoj slučajnoj državi neće biti dovoljno kažnjen a to bi trebala biti zatvorska kazna ravna onoj za ubojstvo sa predumišljajem, minmalno 20 godina makar bi ja dao i 30!

    27. 8. 2018,   15:48
  • Sto puta sam izašao vanka, sto puta sam se "nalio". Nikad najmanjeg incidenta nisam napravio. Ljudi moji veselite se, družite se. Šta vam sve ovo treba?

    27. 8. 2018,   16:21
  • U zatvor sa svima na duugooo..uništili momku život..katastrofa

    27. 8. 2018,   15:49