Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pretučeni profesor je u bolnici: 'Potegnuo je šaku i pogodio ga'

None Foto: Screenshot/ePodravina

MASOVKA: Pretučeni profesor iz Koprivnice još je u bolnici. Svjedok kaže: 'Postalo je još gore'. Profesora su počeli snimati dok se skidao, što mu se ni najmanje nije svidjelo...

Negdje iza jedan sat iza ponoći profesor N. N. (48) je prišao blizu bine gdje su glazbenici i pridružio se nekim svojim učenicima. Počeli su zajedno piti. On je već bio vidno pijan, a sve zajedno ponijeli su narodnjaci koje su naručivali od benda.

Ispričali su nam to maturanti Obrtničke škole koji su u srijedu slavili kraj obrazovanja u koprivničkom hotelu Podravina. Umjesto da se zabavljaju, učenik i profesor tjelesnog su se potukli. Ponesen glazbom, ali i pod utjecajem alkohola profesor se raspojasao i počeo skidati odjeću.

NA MATURALNOJ U KOPRIVNICI Novi video: Pogledajte kako je učenik nokautirao profesora...

- Neki su, uz gromoglasni aplauz, profesoru davali poticaj, dok je nekolicina uzela mobitele i počela snimati neobičnu scenu. Ne događa se svaki dan da se profesor skida pred svojim učenicima – prepričao nam je atmosferu jedan od sudionika zabave.

Profesoru se, izgleda, snimanje nije svidjelo pa je odgurnuo jednog učenika koji je bio od svih pod najmanjim utjecajem pića.

- Osobno ga poznajem i znam da je dosta eksplozivne naravi. On je malo koraknuo unatrag i potegnuo šaku i pogodio profesora koji je doslovce bio nokautiran - kaže nam sugovornik tražeći anonimnost.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ubrzo su se maturanti uskomešali, a neki su priskočili u pomoć profesoru kojeg su podigli s tla restorana. Krvavog su ga posjeli na klupu do dolaska Hitne koja ga je prevezla u koprivničku Opću bolnicu. Drugi dio učenika krenuo je prema svom kolegi te su ga smirivali i spriječili novi sukob.

No nokautirani profesor je izgleda bio okidač velikog okršaja među maturantima, kojih je bilo oko 100. Veći dio okupljenih izašao je ispred hotela, gdje je kako kaže naš izvor, počela prava masovna tučnjava. Nakon toga su u hotelu prekinuli zabavu, a maturanti su pošli kućama.

Ubrzo je stigla Hitna i profesora su prevezli u bolnicu, a 18-godišnjeg ‘boksača’ su odvezli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

U koprivničkoj su nam policiji rekli da još uvijek traju izvidi i istraživanja, te još nije poznata težina ozljeda koje je zadobio profesor. Zato ne žele davati više informacija. Kratak na riječima bio je i Zlatko Marić, ravnatelj Obrtničke škole iz Koprivnice, koji nam je rekao da nema nikakve službene informacije i da ništa ne može komentirati.

Neslužbeno, nakon kraja istrage škola će prema profesoru i učeniku postupiti prema Pravilniku škole. U koprivničkoj Općoj bolnici, gdje se nalazi nastavnik, nisu rekli ima li on teže ili lakše ozljede. Pokušali smo nešto više doznati od obitelji ozlijeđenog profesora, ali se nisu javljali na telefon.

Komentari (63)
  • Utjecaj cajki na mozak

    8. 6. 2018,   20:44
  • Budućnost naše države primitivne seljačine koji se pijani mlate na cajkama

    8. 6. 2018,   20:38
  • Vidim ponašanje profesora je na razini dostojnoj jednog profesora. Što očekivati od učenika kad se profesori ovako ponašaju i daju prekrasan primjer.

    8. 6. 2018,   20:56