Obavijesti

News

Komentari 63

Pretučeni profesor je u bolnici: 'Potegnuo je šaku i pogodio ga'

Pretučeni profesor je u bolnici: 'Potegnuo je šaku i pogodio ga'
1

MASOVKA: Pretučeni profesor iz Koprivnice još je u bolnici. Svjedok kaže: 'Postalo je još gore'. Profesora su počeli snimati dok se skidao, što mu se ni najmanje nije svidjelo...

VIDEO

Negdje iza jedan sat iza ponoći profesor N. N. (48) je prišao blizu bine gdje su glazbenici i pridružio se nekim svojim učenicima. Počeli su zajedno piti. On je već bio vidno pijan, a sve zajedno ponijeli su narodnjaci koje su naručivali od benda.

Ispričali su nam to maturanti Obrtničke škole koji su u srijedu slavili kraj obrazovanja u koprivničkom hotelu Podravina. Umjesto da se zabavljaju, učenik i profesor tjelesnog su se potukli. Ponesen glazbom, ali i pod utjecajem alkohola profesor se raspojasao i počeo skidati odjeću.

Novi video: Pogledajte kako je učenik nokautirao profesora...
Novi video: Pogledajte kako je učenik nokautirao profesora...

- Neki su, uz gromoglasni aplauz, profesoru davali poticaj, dok je nekolicina uzela mobitele i počela snimati neobičnu scenu. Ne događa se svaki dan da se profesor skida pred svojim učenicima – prepričao nam je atmosferu jedan od sudionika zabave.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Profesoru se, izgleda, snimanje nije svidjelo pa je odgurnuo jednog učenika koji je bio od svih pod najmanjim utjecajem pića.

- Osobno ga poznajem i znam da je dosta eksplozivne naravi. On je malo koraknuo unatrag i potegnuo šaku i pogodio profesora koji je doslovce bio nokautiran - kaže nam sugovornik tražeći anonimnost.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ubrzo su se maturanti uskomešali, a neki su priskočili u pomoć profesoru kojeg su podigli s tla restorana. Krvavog su ga posjeli na klupu do dolaska Hitne koja ga je prevezla u koprivničku Opću bolnicu. Drugi dio učenika krenuo je prema svom kolegi te su ga smirivali i spriječili novi sukob.

No nokautirani profesor je izgleda bio okidač velikog okršaja među maturantima, kojih je bilo oko 100. Veći dio okupljenih izašao je ispred hotela, gdje je kako kaže naš izvor, počela prava masovna tučnjava. Nakon toga su u hotelu prekinuli zabavu, a maturanti su pošli kućama.

Ubrzo je stigla Hitna i profesora su prevezli u bolnicu, a 18-godišnjeg ‘boksača’ su odvezli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

U koprivničkoj su nam policiji rekli da još uvijek traju izvidi i istraživanja, te još nije poznata težina ozljeda koje je zadobio profesor. Zato ne žele davati više informacija. Kratak na riječima bio je i Zlatko Marić, ravnatelj Obrtničke škole iz Koprivnice, koji nam je rekao da nema nikakve službene informacije i da ništa ne može komentirati.

Neslužbeno, nakon kraja istrage škola će prema profesoru i učeniku postupiti prema Pravilniku škole. U koprivničkoj Općoj bolnici, gdje se nalazi nastavnik, nisu rekli ima li on teže ili lakše ozljede. Pokušali smo nešto više doznati od obitelji ozlijeđenog profesora, ali se nisu javljali na telefon.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora