Obavijesti

News

Pretučeni vojnici pobjegli su iz Zadra: 'Bilo nam je baš užasno'

Pretučeni vojnici pobjegli su iz Zadra: 'Bilo nam je baš užasno'
5

ZGROŽENI AMERIKANCI Pretučeni vojnici tvrde da nisu dobili nikakvu podršku kluba u kojem su stradali, policije niti bolnice. Kažu da imaju nekoliko modrica te da su zahvalni što su uopće živi...

VIDEO

Najstrašnije iskustvo ikad. Jedno je proći kroz nešto tako strašno, ali ne dobiti nikakvu podršku od strane kluba, policije niti od bolnice. Bilo je uistinu užasno, kazao nam je jedan od američkih vojnika pretučenih u zadarskom klubu Opera u noći na nedjelju.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:28

Kažu da su doslovno doživjeli jedno od najstrašnijih iskustava u životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Grupa od osam do deset hrvatskih muškaraca naciljala je prijatelja i mene u noćnom klubu. Ovi likovi imali su namjeru ne pustiti nas da odande odemo živi. Nikad se u životu nisam osjećao tako bespomoćno. Nisam mogao zaštititi svog prijatelja! Putovanje koje je počelo tako lijepo završilo je na tako užasan način, ali zahvalan sam jer smo prijatelj i ja živi. Nekoliko oteklina i modrica, ali bit ćemo dobro. Hvala svima koji pitaju kako smo, napokon smo doma - napisao je mladić u poruci.

Iz policije su nam rekli da su izvidi o incidentu u tijeku.

Neslužbeno doznajemo da policija preko Veleposlanstva SAD-a kontaktira dvojicu mladića, koji su otputovali kući odmah nakon primljene liječničke pomoći, umjesto da pričekaju kriminalističku obradu, koja je trebala uslijediti u jutarnjim satima.

Pokretanje videa...

00:26

Navodno je policija već na tragu počiniteljima, svojim “starim znancima”, s kojima je i u posljednje vrijeme imala posla, no službeno nam je rečeno da još nitko nije uhićen niti je kazneno prijavljen, ali se na tome radi.

- Mrzim što vam se ovo dogodilo. Još zahvaljujem Bogu da ste živi, ne znam što bih da sam te izgubila, sine - napisala je zgrožena majka jednog od pretučenih mladića.

Zadarska policija je priopćila da je 24-godišnjaku pružena liječnička pomoć u OB-u Zadar te su mu ustanovili lake tjelesne ozljede, a 25-godišnjak je liječničku pomoć odbio. Policijsku obradu nisu čekali.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!