Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pretvorio se u ženu: Narasle mu grudi zbog tableta za kosu

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Muškarac je ispričao da prije tableta Propetica nije imao sklonosti promjeni spola. Tablete je uzimao devet mjeseci, a kaže kako su mu poremetile hormone

William McKee (38) iz SAD-a tvrdi kako su ga tablete za bolji rast kose pretvorile u ženu. Ističe kako mu kosa nije počela normalnije rasti, ali su mu od tableta narasle grudi te su mu se bokovi proširili. Nekoliko mjeseci nakon što je shvatio da mu se tijelo mijenja William se počeo i oblačiti kao žena te si je dao ime Mandi, piše Daily Mail

Muškarac je ispričao kako prije tableta Propetica nije imao nikakve sklonosti promjeni spola. Tablete je uzimao svakog dana devet mjeseci, a kaže kako su mu potpuno poremetile hormone u tijelu te sada želi na operaciju promjene spola. 

- Moja prsa su prije bila čvrsta jer sam često odlazio u teretanu. Ali nakon nekoliko mjeseci uzimanja pilula primijetio sam kako mi rastu prave ženske grudi, koje su se vidjele i ispod bilo koje majice koju bih nosio - rekao je William. Dodaje kako su mu i ramena počela poprimati "ženski oblik". Sada svakog dana nosi periku, šminka se i nosi uske haljine. Williamova promjena okončala je i njegov desetogodišnji brak sa ženom s kojom ima sina (5). 

Od kada se počeo mijenjati, William redovito vodi blog u kojem je napisao i kako se osjeća jako nesigurno. Nekoliko puta je pomišljao i na samoubojstvo te kaže da mu je jako teško prihvatiti samog sebe kao ženu, ali da mu s vremenom postaje sve lakše. Razočaran je sam u sebe jer, kako kaže, imao je predivnu ženu koja je sada izgubila svog supruga i predivnog sina, koji je sada izgubio svog oca.

Komentari (50)
  • Tako tanak "alibi" za promjenu spola!

    24. 7. 2012,   08:25
  • joj daj molim te,da mu ne odgovara bas bi se poceo jos i sminkati i oblaciti kao zena...pinokio jedan!!!

    24. 7. 2012,   08:31
  • Treba bezrezervno vjerovati svemu što pišu američke novine i portali.

    24. 7. 2012,   08:51