Obavijesti

News

Komentari 8

Prevara 'zlatni lančić': Ljudima iz džepa izbio skoro 40.000 kn

Policajci iz Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem i sumnjiče ga za više kaznenih djela prijevare...

VIDEO

Muškarac (56) u Zadru je prevario staricu u klasičnoj „zlatni lančić prevari“. On se, kaže policija, 26. ožujka  u ulici Marka Marulića u Zadru, šećući se ispred oštećene 72-godišnjakinje, zaustavio i s tla podigao lančić za kojeg je naveo da je zlatni.

Onda je da bi zaradio novac on i zasad nepoznata osoba koja se predstavila kao zlatar, staricu doveo u zabludu o vrijednosti pronađenog nakita. Starica mu je nakon cijelog igrokaza isplatila 2.000 kuna.

Policajci iz Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem i sumnjiče ga za više kaznenih djela prijevare.

Tako ga sumnjiče ga da je u studenom 2017. godine u ulici Bože Peričića u Zadru na isti način prevario 76-godišnjaka koji mu je tom prilikom isplatio 3.000 kuna, u ožujku prošle godine u ulici Stjepana Radića u Zadru prevario  85-godišnjaka koji mu je tom prilikom isplatio čak 29.000 kuna, te u studenom prošle godine na predjelu Ravnica u Zadru prevario 73-godišnjaka koji mu je isplatio  3.300  kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U srijedu, 3. travnja je na Obali kneza Branimira u Zadru na sličan način pokušao prevariti 75-godišnjaka. Uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela prijevare i pokušaja prijevare 56-godišnjaka policajci jučer predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti