Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prevario je suprug pa posvetila život hvatanju tuđih ljubavnica

None Foto: Facebook

Zgang Yufen (59) je posvetila život pomaganju prevarenim ženama i traženju dokaza o aferama njihovih muževa. Uz to, ženama nudi i osvetu...

"Kineska detektivka", "Terminator", "Ubojica ljubavnica"...samo su neki od nadimaka koji je dobila Zgang Yufen, Kineskinja koja se godinama bavi detektivskim poslom. Posvetila je život pomaganju prevarenim ženama i traženju dokaza o aferama njihovih muževa. Uz to, ženama nudi i osvetu, prenosi Oddity Central.

Zgang se počela baviti ovim poslom zbog osobnog neugodnog iskustva. Krajem 90-tih godina njezin muž je imao aferu. Priznao joj je da ima drugu ženu i rekao da odlazi. Uzeo je sve iz stana, 'očistio' bankovne račune i pobjegao. Zgang je danima plakala i nije izlazila iz stana. Onda je odlučila potražiti muža, njegovu ljubavnicu i dokaze o njihovoj vezi. Tada nije ni sanjala da će joj to jednog dana biti karijera.

Pet godina je tražila muža i njegovu ljubavnicu

Napokon je 2007. godine uspjela skupiti dokaze o aferi, rastati se i dobiti novac koji joj pripada. U tom periodu je pomogla već nekoliko žena u sličnoj situaciji. Jedan od prvih slučajeva joj je bila žena koja se bojala za svoju kći. Kći je varao muž, a ona je bila u tolikoj depresiji da je razmišljala o samoubojstvu. Nažalost, Zgang nije stigla niti popričati s mladom ženom jer se u međuvremenu ubila. Njena majka je rekla da nije mogla dobiti razvod jer nije imala dokaza. S istim problemom joj je u idućih par godina prišlo puno žena.

Ženama naplaćuje minimalno, samo da joj pokriju troškove koje ima tijekom traženja dokaza. Nudi im i opciju osvete. Barem je tako radila dok se ne bi umiješala policija.

- Pretukle smo ženu na cesti. Na ulici je bilo puni ljudi. Svi su samo gledali, nitko nije reagirao - tvrdi Zgang. Kada je stigla policija, sve im je ispričala i rekla da je žrtva ljubavnica koja je zavela muža njene prijateljice. Policajci su samo napisali prijavu i otišli.

'Današnja policija nije kao nekad'

Također kaže da današnja policija nije kao nekad i da bi joj danas takvo što teško prošlo bez posljedica. Bez obzira na to, ona govori da je za žene terapeutski da dobiju osvetu.

- Oni koji se ne riješe stresa mogu razviti razne teške bolesti - kaže Zgang i dodaje kako je ženama potrebno da se suoče s emocionalnom boli. Danas, 59-godišnja Zgang vodi Zajednicu Protiv Ljubavnica, organizaciju koja prevarenim i izdanim ženama nudi utočište i savjete kako se nositi sa prevarom i prekidom.

Njen posao se i dalje sastoji od prikupljanja dokaza kako bi se žene mogle i pravno rastati od muževa koji ne žele sporazumno potpisati razvod. Premda je mnogi osuđuju i prijete joj, Zgang ne planira odustati od svog "lova na ljubavnice".

 

 

Komentari (134)
  • Profitabilan biznis;-))

    21. 12. 2016,   08:15
  • Mislim da nitko ne zaslužuje da ga se vara. Ako nisi zadovoljan/a u vezi u kojoj se nalaziš ili misliš da je kod susjeda trava zelenija, treba reći: neću i ne mogu više.

    21. 12. 2016,   08:19
  • bezveze, ak mu do druge nek ide, kaj na silu na silu niš

    21. 12. 2016,   08:42