Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kolona duga 6 km: Šleper pun WC papira prevrnuo se na A1

None Foto: čitatelj 24sata 12

Na podvelebitskoj dionici autoceste A1 u petak poslijepodne se prevrnuo šleper. Zatvorena je autocesta između čvorova Sveti Rok i Maslenica, u smjeru Splita

Na podvelebitskoj dionici autoceste A1 u smjeru mora, kraj vijadukata Božići, u petak poslijepodne prevrnuo se šleper koji je prevozio toaletni papir. Nije poznato je li vozač ozlijeđen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zbog nesreće zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica u smjeru Splita, nakon tunela Čelinka (233.km +700m). Obilazak je državnom cestom preko Gračaca (DC50), a na čvoru Sveti Rok kolona je oko 6 km , a zastoj je i pred čvorom Gornja Ploča.

Vozači oprez! Mokri kolnici

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC36 u Orlovcu. Obilazak je državnom cestom DC1 Ilovac- Orlovačka ulica (DC36). 

Vrlo je gust promet na većini cesta u smjeru mora osobito na autocesti A1 od Zagreba prema Karlovcu.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Komentari (105)
  • A zato je Sabor prekinuo rad!

    19. 6. 2015,   19:15
  • sada nije problem biti u dugoj koloni kada ima toalet papira u izobilju…

    19. 6. 2015,   18:46
  • Obavještavaju se građani koji putuju na produženi vikend da zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica racionalno troše toaletni papir kako ne bi došlo do ekološke katastrofe u slučaju pomanjkanja istog. Sretan i siguran put žele Vam HAK, HAC i HTZ.

    19. 6. 2015,   18:54