Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Približite se glazbi, zvuku i videu na do sada nedoživljen način

None Foto: Too Loud Fest 5

Too Loud Fest 2018 jedinstven je festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike. Održava se u Zagrebu 20. i 21. listopada, a posjetitelje i ove godine očekuje multimedijalni spektakl i bogat program

Ako tražite odgovor na pitanje gdje kupiti ili složiti moderan audio/video sustav, kako ispuniti svaki kutak svog doma vrhunskim zvukom ili slikom te što odabrati za zvuk u pokretu, ne smijete zaobići ovogodišnji Too Loud Fest.

Too Loud Fest 2018 namijenjen je ljubiteljima glazbe, filma, modernog dizajna i novih tehnologija te svima koji žele podići kvalitetu življenja u vlastitom domu. Održat će se u Zagrebu, 20. i 21. listopada u DoubleTree by Hilton Hotelu Zagreb.  

Too Loud Fest se i dalje drži ideje da kroz multimediju, prezentacije, koncerte i izložbe, prezentira glazbu, kvalitetan zvuk i video na razini koju većina ljudi do sad nije mogla doživjeti. Festival je i ove godine uvršten u kalendar najvećih i najpoznatijih svjetskih audio/video događaja, što Zagreb stavlja uz bok Las Vegasu, Tokiju, Münchenu, Los Angelesu, Denveru i drugima. 

Što očekivati na Too Loud Festu 2018

Posjetitelje očekuje obilje dobre glazbe, koncerti, projekcije, mnogobrojne premijere i radionice. Dolazak na Too Loud Fest potvrdilo je više od 30 renomiranih domaćih i stranih izlagača audio i video opreme, kao i glazbeni izvođači. 

Foto: Too Loud Fest

Sony, LG, Bang & Olufsen, Yamaha, Technics, Sonus faber, KEF, Bowers & Wilkins, NAD, Tannoy, Harman Kardon, McIntosh, samo su neki od svjetski poznatih brendova čije ćete proizvode moći vidjeti i čuti. Na Too Loud Festu sudjelovat će i brojni distributeri nosača zvuka koji su za posjetitelje pripremili vinile i CD-e po posebnim, promotivnim cijenama. 

Foto: Too Loud Fest

Entuzijast vrhunskog zvuka i organizator Too Loud Festa, Nebojša Uglješić, napominje kako je događaj namijenjen svima, a cilj festivala je jednostavan - upoznati ljude s vrhunskom kvalitetom zvuka i slike te pritom pružiti dobru zabavu.

"Glazba i film su univerzalni jezici, opće mjesto u našoj kulturi, a kad jednom stanete pred vrhunske uređaje za reprodukciju, doživjet ćete ih kao nikad do sad. Jamčimo svim posjetiteljima da će se naježiti sa svakim tonom i kadrom koji će čuti i vidjeti na Too Loud Festu", rekao je Uglješić. 

Foto: VZPhoto

Ekskluzivne premijere, projekcije i nagrade

Kupovinom ulaznice, posjetiteljima je omogućeno prisustvo na koncertima, ekskluzivnim premijerima i prezentacijama, projekcijama, radionicama te sudjelovanje u bogatom nagradnom natječaju. 

Gdje kupiti ulaznice

Ulaznice su dostupne putem online Ticketshop.hr sustava i iznose 35 kuna za jedan dan i 50 kuna za dva dana festivala. Mogu se kupiti i na dane festivala na blagajni DoubleTree by Hilton Hotela Zagreb te na Ticketshop.hr prodajnim mjestima.

5 razloga zašto posjetiti Too Loud Fest

  • Too Loud Fest najveći je glazbeno-vizualni događaj u Hrvatskoj 
  • Posjetitelji će moći čuti kako zvuči Hi-Fi sustav vrijedan 650.000 eura, najskuplji Hi-Fi sustav ikad javno izložen u Hrvatskoj
  • Više od 30 europskih izlagača predstavit će vrhunske audio i video proizvode
  • Ekskluzivne premijere, prezentacije i koncerti tijekom dva dana festivala
  • Za cijenu ulaznice od 35 kuna, posjetitelji mogu osvojiti vrijedne nagrade 
     

Foto: Too Loud Fest

Tema: Promo sadržaj