Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Pričam sa sinom svaki dan i na grobu neutješno plačem...'

None Foto: Facebook/24sata

Ničeg se više ne bojim, samo Boga. Ja sam majka koja je izgubila sina, rekla je u suzama Jadranka, majka pokojnog virovitičkog pročelnika za financije i gospodarstvo Siniše Palma...

Teško mi je, jako mi je teško... Ja sam majka koja je izgubila svog sina, u suzama nam je pričala Jadranka Palm na vratima svoje kuće u Virovitici.

POGLEDAJTE VIDEO: 

U crnini, izmučena, jedva je govorila. Glas bi joj zadrhtao na svaki spomen sina Siniše, zaustavila bi se, prekrila rukom lice i zaplakala.

- Svakog jutra i svake večeri idem sinu na grob. Baš kao što je on mene pozdravljao svako jutro kad bi išao na posao i pozdravljao kad bi navečer došao doma. Razgovaram s njim na groblju i neutješno plačem - kaže nam Jadranka.

Foto: 24sata/24sata

Siniša Palm (37), virovitički pročelnik za financije i gospodarstvo, nestao je 31. svibnja, a njegovo tijelo pronađeno je 3. lipnja u šumi na samoj granici s Mađarskom, s užetom oko vrata.

- Tog dana oko 11 sati došao je kući. Radnici su bojili fasadu, a on je došao i stavio mi ruku na rame. Potapšao me i rekao: ‘Bit će to dobra boja’ - prisjeća se Sinišina majka.

Ne vjerujem u optužbe o kocki. Živjela sam s njim i ne vjerujem u te priče, ne vjerujem da su istinite. Ne želim sad ništa komentirati, ali znate li onu staru poslovicu ‘Zaklela se zemlja raju da se sve tajne odaju’? Eto. Rekla sam vam sve što majka u ovom trenutku može reći. Sve ostalo ću reći kad dođe vrijeme za to, nagoviješta potresena Jadranka Palm.

Ne vjeruje u službeno izvješće. Kaže nam kako je bila na policiji, ali tamo joj ništa nisu rekli. Dodaje i da se ne boji za sebe.

- Više se ne bojim nikoga, osim Boga. Ja sam majka koja je izgubila dijete, nemam se više čega bojati - objašnjava nam.

Nije joj lako slušati i čitati optužbe na sinov račun.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Bio je uvijek nasmijan i veseo

- Teško je. Pokušavam biti jaka dok sam s kćeri i s njezinom obitelji. Ona je trudna i moram biti jaka za nju. Sve dok ne dođem kući... - kaže Jadranka, kojoj je prije devet godina preminuo muž. Izdalo ga je srce.

A kad dođe kući, onda je opet neutješna. Suze koje je skrivala od kćeri tad više ne može zaustaviti. U boli nije sama, često joj netko dođe. Pokucaju na vrata i pitaju kako je. Nerijetko su to Sinišini dobri prijatelji.

- Ima ih, dolaze, pomažu, pitaju kako sam. To je lijepo od njih. Oni koji su mu bili pravi prijatelji dolaze, oni koji mu nisu bili prijatelji ne dolaze - priča majka, kojoj je sinova slika stalno pred očima.

- Uvijek je bio nasmijan i veseo - ponavlja nam majka u nevjerici.

Foto: 24sata/24sata

Tijelo nađeno u šumi uz granicu

Podsjetimo, Palm je nestao 31. svibnja, pronašli su ga 3. lipnja. Gradonačelnik Ivica Kirin, prije službene vijesti o smrti pročelnika, objavio je kako je gradskom proračunu tijekom više godina nanesena milijunska šteta i optužio je Palma da je bio ovisnik o kockanju.

Foto: 24sata/24sata

Tema: Hrvatska

Komentari (57)
  • Roditelji moraju pokrenuti istragu a Drzava mora uciniti sve kako bi ovaj slucaj rasvjetlila cisto radi povratka povjerenja gradjana u institucije

    20. 6. 2019,   07:29
  • Majko,zatraži obdukciju sudskim putem pod hitno!

    20. 6. 2019,   08:09
  • Smrdi ko i kuce Hvaljen isus i Marija. Samo sto je ovo puuuuno opasnije i kriminalnije.Trebaju zeni njegovi prijatelji i gradani pomoci da lovu skupi za obdukciju od neutralnih strucnjaka .Kao pregled auta od neutralnih forenticara. A tu su jos dva oprostajna pisma nadena nakon njegove smrti. 17,5 milijuna da je on sam u kocki iznevjerio? Ma da.

    20. 6. 2019,   08:17