Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Disneyjevi klasici su opet s nama! Ispunite kratki upitnik

Disneyjevi klasici su opet s  nama! Ispunite kratki upitnik

Najljepša obiteljska kolekcija Disneyjevih klasika ponovno je na kioscima! Predstavljamo vam 30 nezaboravnih priča za sva vremena!

Došlo je vrijeme da i novim generacijama Disneyjeve bajke uljepšaju djetinjstvo, ali i vrijeme da svi oni koji nisu upotpunili prethodnu kolekciju to sada učine. Samo se prisjetite kako je lijepo bilo slušati o pustolovinama, čitati o prijateljstvima, ljubavima, maštati o neobičnim i čarobnim mjestima i likovima. Vaši najmlađi uživat će u pričama koje su i nama pričali roditelji, ali i mnogim drugim bajkama – čekaju vas Snjeguljica, Pepeljuga, Alisa u Zemlji Čudesa, Petar Pan, Snježno kraljevstvo, Potraga za Dorom…

Sve ove, ali i mnoge druge priče, na svoj jedinstven način prenio je Walt Disney svojim nezaboravnim ilustracijama koje zauvijek ostaju u srcima velike i male djece.
Za vas smo odabrali trideset originalnih, predivno ilustriranih Disneyjevih slikovnica, koje će vaša djeca odmah zavoljeti. Priče prije spavanja tako će postati još zanimljivije.

U cilju da iziđemo u susret našim novim čitateljima, kao i u želji da starim čitateljima omogućimo nova izdanja, pozivamo Vas da ispunite kratki upitnik, te nam svojim odgovorima pomognete kako bi omogućili da svaki zainteresirani kupac dođe do svog promjerka knjige.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice 24sata Shop.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve