Obavijesti

News

Komentari 57

'Prijatelji' u pritvoru: Pucali su mu u usta iz plinskog pištolja

'Prijatelji' u pritvoru: Pucali su mu u usta iz plinskog pištolja
1

Trojica mladića navodno su stanovala zajedno u istom apartmanu. U jednom trenutku mladići su se posvađali, a potom i potukli, o čemu svjedoči, kako doznajemo, potpuno ispreturan apartman

VIDEO

Stjepana J. (25) i Denisa V. (20) uhitila je u petak zagrebačka policija nakon što su na Pagu upucali prijatelja Vedrana Pongraca (19). Nakon što su ih priveli, odvezli su ih u Zadar do kolega koji su istraživali pokušaj ubojstva. Tužitelji su ih ispitali u nedjelju u prostorijama DORH-a. Nakon toga su ih doveli do suca istrage, koji je obojici odredio mjesec dana pritvora.

Podsjetimo, Pongraca su ranili 1. srpnja nakon žestoke svađe i tučnjave u zajedničkom apartmanu u Novalji. Jedan od napadača izvadio je plinski pištolj i pucao mladiću u usta. 

Vedran je u bolnicu bio primljen s prostrjelnom ranom na desnom obrazu. Iako su prve informacije govorile da je teško ranjen, ozljede su kasnije okvalificirane kao lakše.

Otac: Otišao je u Novalju za poslom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Otac Zdenko rekao nam je ranije da je Vedran tada na Pagu boravio tek oko tjedan dana. 

- Otišao je za poslom u Novalju. Trebao je raditi sezonski kao pomoćni konobar u jednom hostelu. Javio nam se kad je stigao i rekao da je počeo raditi te da je sve super. Posljednji put smo se čuli dan prije ranjavanja - kaže Zdenko.

Tvrdi da mu sin nije rekao gdje je odsjeo niti gdje je počeo raditi. Ne poznaje ni dvojicu Vedranovih prijatelja koje je tražila policija. 

O samom događaju, kao i motivima, zna se vrlo malo. Trojica mladića navodno su stanovala zajedno u istom apartmanu. U jednom trenutku mladići su se posvađali, a potom i potukli, o čemu svjedoči, kako doznajemo, potpuno ispreturan apartman. Jedan od dvojice mladića, sumnja policija, odlučio je riješiti sve oružjem. 

U bolnici su ga čuvali policajci

Ranjenog mladića vozilo Hitne pomoći prevezlo je u Opću bolnicu Zadar. Bio je smješten na Odjelu otorinolaringologije, gdje su ga cijelo vrijeme čuvali policajci. Stanje mu se u međuvremenu dovoljno popravilo te su ga liječnici otpustili na kućnu njegu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora