Obavijesti

Promo sadržaj

Prijavi se na nagradno natjecanje Freshhh!

Prijavi se na nagradno natjecanje Freshhh!
2

Prijave na ovogodišnji Freshhh program traju do 4.11. Okupite tim od tri člana i izborite se za nagradni fond od ukupno 25.000 eura!

Svjesna toga da se kod mladih ljudi odluka o usmjerenju u STEM područje stječe u najranijim danima školovanja, INA provodi niz projekata i aktivnosti kako bi mladima približila to područje tj. potakla razvoj vještina u znanosti, tehnologiji, inženjerstvu i matematici, jer potreba za zapošljavanjem STEM stručnjaka svakodnevno raste. Kako bi se dodatno angažirala digitalna generacija, mladi tako mogu sudjelovati u međunarodnom virtualnom nagradnom natjecanju Freshhh za najbolje studente koji pokazuju interes za industriju nafte i plina. 

Studenti u sklopu natjecanja osmišljavaju strategiju i dolaze do pobjede vještim upravljanjem svojim virtualnim resursima u izazovnom svijetu naftne industrije. Tročlani timovi imaju zadatak izgraditi novu naftnu kompaniju te donijeti odluke vezano za projekte istraživanja i razvoja. Cilj igre je na zanimljiv i zabavan način približiti svijet naftne industrije studentima te ih zainteresirati za rad u ovom dinamičnom području čiji je i INA dio. Najbolje plasirani timovi sudjeluju na finalu natjecanja uživo gdje se bore za bogate novčane nagrade te mogućnost zaposlenja.

Prošlogodišnje natjecanje je privuklo natjecatelje iz gotovo 60 zemalja diljem svijeta, a pobjedu je odnio mađarski tim „Petronauts“, dok je drugo mjesto zauzeo hrvatski tim „Delay“. Ukupno se za sudjelovanje u natjecanju Freshhh 2017 prijavilo 1450 timova, što dokazuje da je Freshhh postao zaštitni znak u industriji na međunarodnoj razini.

Prijave na ovogodišnji Freshhh program traju do 4.11. Okupite tim od tri člana i izborite se za nagradni fond od ukupno 25.000 eura! Registrirajte se putem http://www.freshhh.net i pokažite svoje vještine! 


Ivan Jazavac, prošlogodišnji natjecatelj
„Na Freshhh program sam se prijavio kako bih okušao vlastite sposobnosti i pokušao dogurati što dalje unutar same igre. Iako sama igra zahtijeva dosta vremena, kojeg tijekom studiranja uvijek fali, omogućuje vam da "uronite" u nova područja s kojima se, ako niste te struke, inače vjerojatno ne biste susreli. Osim usvajanja novih znanja, Freshhh program otvara i mogućnosti stvaranja veza, odnosno uspostave direktnih kontakata s ljudima iz poslovnog svijeta.Iako se u proteklih nekoliko godina svijest o važnosti, odnosno povećanoj potrebi za STEM područjem sve više razvija, smatram kako će trebati još dosta vremena i truda do prvih vidljivih rezultata.Virtualna igrica mi se svidjela prvenstveno zbog svoje dinamičnosti, odnosno činjenice da vas, ako želite ostvariti dobre rezultate, prisiljava da svakodnevno odigrate potez, pa čak i u slučaju kada vam sve stvari nisu u potpunosti jasne. Naravno kao i svugdje u životu, i u ovoj igri postoji prostor za napredak, odnosno uvođenje novih elemenata ili eventualni "popravak" ili doradu  postojećih. Sudjelovanje u Freshhh programu definitivno je prilika za stvaranje novih poznanstava, kako između vas i potencijalnih poslodavaca, tako i između ostalih natjecatelja. Svima koji se žele prijaviti, a koji ujedno i imaju motivaciju igranja "do kraja", poručio bi da ih jedan loš potez, ili ne tako dobra privremena pozicija na ljestvici bodova ne obeshrabre, odnosno da ne odustanu od daljnjeg igranja jer, kao i svugdje u životu stvari se mogu brzo promijeniti.“

Nikolina Petrović, prošlogodišnja natjecateljica
"Koncept Freshhh programa mi je zvučao jako zanimljivo pa sam se prijavila. Potreba za rješavanjem stvarnih problema u naftnoj industriji i konstantno učenje novih stvari kako bi se ostvario uspjeh na mene su ostavili snažan dojam i pomogli mi da razvijam analitičke, tehničke i socijalne vještine. Sudjelovanjem u programu stječu se vrijedna znanja i vještine koje su lako primjenjive u stvarnom svijetu, također program nudi i potencijalnu mogućnost zaposlenja svim uspješnim kandidatima. Upoznala sam sve natjecatelje i otkrila njihove priče što me se posebno dojmilo. Osim toga, upoznali smo i bivše sudionike Freshhh programa koji su sada zaposlenici i mnoge druge zaposlenike te smo dobili dojam kakva je radna okolina i atmosfera. Tko god se misli prijaviti, nema se čega bojati – puno zabave, puno učenja, malo sreće i bit će vam super!" 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive