Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prije djevojčice (3) ubio i ženu: Udario je čekićem pa zadavio...

None Foto: PIXSELL

Monstrum iz Zaječara Vladica Rajković (28), koji je silovao i ubio trogodišnju djevojčicu, priznao je na drugom saslušanju i ubojstvo nestale Dragane Stanković (47)

Monstrum iz Zaječara Vladica Rajković (28), koji je silovao i ubio trogodišnju djevojčicu, priznao je ubojstvo i Dragane Stanković (47).

Iako je prvo poricao krivnju, Rajković je na drugom saslušanju ipak priznao da je 18. lipnja ubio nesretnu ženu.

- Ubio sam je u njenoj kući. Udario sam je čekićem u glavu i potom zadavio. Stavio sam tijelo u kolica, prekrio dekom i odnio ga do rijeke i bacio - ispričao je Rajković načelnici Policijske uprave u Zaječaru.

Podsjetimo, žena je nestala prije 20 dana iz sela Vratarnica kod Zaječara, a otac ubojice Nebojša Rajković odmah je posumnjao da je osim djevojčice, njegov sin Vladica ubio i Draganu. 

Međutim, Vladica je na prvom saslušanju priznao samo ubojstvo Anđeline Stefanović dok je negirao da je ubio i Draganu Stanković, javlja Blic. 

Nakon što je priznao ubojstvo, policija je krenula u potragu za Draganom Stanković. U rijeci Timok pronađeno je tijelo žene, a obdukcija bi trebala potvrditi je li riječ o ubijenoj Dragani.

Baka nestale Dragane Stanković kaže da ne zna šta se dogodilo između njene unuke i Vladice Rajkovića.

- Dragana i Vladica su se lijepo slagali. On nam je pomagao oko svega, i u kući i van nje - kaže baka nestale Dragane.

Međutim, mještani smatraju da su se njih dvoje posvađali nakon ljubavne veze.

Vladičin brat Perica Rajković kaže da je njihov odnos bio čudan.

- Vladica se gotovo pa preselio kod Dragane. Dugovao joj je 3000 eura - kaže Perica dodajući da je Vladica dugovao novac mnogima, čak i zelenašima i da je zbog toga imao puno problema.

Komentari (52)
  • Mentalno poremeceni serijski ubojica i pedofil, srecom sada je iza resetaka jer sumnjam da bio stao na ove dvije nevine zrtve. Dozivotna robija u ovom slucaju kad vec nema smrtne kazne...

    12. 7. 2016,   10:33
  • Ovog treba zazidati živog ko Erszebet Bathory u prostor 50X50 cm tako da ne može niti leći.

    12. 7. 2016,   10:34
  • Poremećeni retar. kret.n iz vukojeb.ne.

    12. 7. 2016,   09:44