Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prije poroda htjela je još jedan skok: Padobran se nije otvorio

None Foto: News.com.au

U četvrtom mjesecu trudnoće base jumperica Wioletta Roslan odlučila je prije poroda još jednom skočiti. S dečkom Aleksanderom se bacila sa stijene od 300 m

Šveđanka Wioletta Roslan (37), ovisnica o adrenalinu i base jumperica, nije mogla odoljeti još jednom skoku nakon što je saznala da je trudna. Odlučila je da će to biti posljednji te da će se nakon toga u potpunosti posvetiti sebi i bebi.

Pri svakom njenom skoku sam strepila, no ona je inzistirala na skokovima i nisam ju nikako mogla odgovoriti. Sada je kasno za sve - rekla je shrvana Wiolettina majka Halina 

Dogovorila je skok s dečkom Aleksanderom s 300 metara visoke stijene. No stvari su krenule krivo. Njezin padobran nije se otvorio pri skoku. Očajni dečko samo je bespomoćno mogao gledati kako njegova Wioletta juri u smrt. Poginula je na mjestu. Bila je u četvrtom mjesecu trudnoće.

- Kada mi je rekla da će skočiti posljednji put prije nego rodi dijete, molila sam ju da to ne čini. Oduvijek sam se bojala za nju. Pri svakom njenom skoku sam strepila, no ona je inzistirala na skokovima i nisam ju nikako mogla odgovoriti. Sada je kasno za sve - rekla je shrvana Wiolettina majka Halina.

Stradala Wioletta bila je iskusna base jumperica. zajedno sa svojim partnerom skakala je sa stijena, zgrada, antena... Nekoliko puta naglasila je kako se samo nakon skoka osjeća živom te da bi joj život bez toga bio dosadan, piše portal news.com.au.

Komentari (219)
  • Ajmo minuse, no ovo je debilizam.

    17. 9. 2012,   08:44
  • po mome, žena od kad sazna da je trudna, trebala bi biti odgovorna prema svojoj trudnoći. ja bih njen potez osudila na isti način kao trudnica koja se drogira. ajd da nije znala da je trudna, ali isto tako, moglo se dogoditi da se otvorio padobran, a ona recimo npr pobacila. žao mi je nje, ali apsolutno ne odgovoran čin.

    17. 9. 2012,   08:39
  • ja ne mogu zatrudnit,a ova tuketina skače u trudnoći.davajte mi minusa koliko hoćete

    17. 9. 2012,   09:20