Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Prijete mi smrću zbog kritika Pernaru. Prijavio sam policiji...'

None Foto: Davor Puklavec/Tomislav Miletic/PIXSELL

Kako je objavio na svom Facebook profilu, Vukušiću su prijetili smrću jer 'ismijava poštenog čovjeka Ivana'. Prijetnje je prijavio, a za sebe i obitelj će tražiti zaštitu od ministra Božinovića

Psihijatar Herman Vukušić prozvao je saborskog zastupnika Ivana Pernara zbog nestručnih zdravstvenih savjeta koje dijeli na društvenim mrežama, te u emisiji RTL Direkt pozvao ministra zdravstva i ministra pravosuđa te Hrvatske liječničke komore da nešto poduzmu i poručio je da nadležni organi Sabora moraju reagirati da se Pernaru ukine imunitet.

Nakon tog gostovanja, kaže, počeo je dobivati prijetnje. 

Zagreb: Sabor odbacio prijedlog oporbe za opoziv ministra Kujundžića SAD GLUMI DOKTORA Pernar 'liječi' gripu preko fejsa, liječnik kaže: Nije kompetentan

Kako je objavio na svom Facebook profilu, Vukušiću su prijetili smrću jer 'ismijava poštenog čovjeka Ivana'.

- Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove što ismijavaju poštenog čovjeka Ivana - piše u prijetnji.

Vukušić dalje navodi da je prijetnju prijavio te kako će zaštitu sebe i svoje obitelji tražiti od ministra Davora Božinovića, a Pernarovu će stranicu prijaviti Facebooku zbog mržnje i prijetnji.

NAKON PERNAROVIH OBJAVA HDZ-ov psihijatar: Za glas više ne ugrožavajte zdravlje ljudi!

Podsjetimo, Pernar na svojoj stranici na Facebooku savjetuje ljudima kako da se bore protiv gripe ili depresije, a liječnici navode da to ne bi smio raditi jer nije kompetentan.

Komentari (117)
  • Doktore, gdje si bio kada je na ulici umro mladić iz Zaprešića? Zašto nisi digao glas protiv Kujunđića? Pitaj svog ministra zdravstva gdje su nestali donirani MR uređaji. Tebi smeta što neko preporučuje C vitamin. Jadno.

    9. 1. 2019,   11:55
  • Ma nekkkkk je nama najveći problem u državi što Pernar "liječi" ljude preko you tuba!........nekkkkk su se svi liječnici digli na noge jer Pernar "radi"njihov posao,a sa druge strane nitko od tih istih liječnika se nije javio kad je napravljen cijeli niz propusta koji je nedavno doveo do smrti dječaka u Metkoviću,nije ih bilo toliko u medijima....ne opravdavam Pernara,ali budimo realni!

    9. 1. 2019,   11:31
  • Nije mi jasno zašto ovaj psihijatar ne reagira na ostale pacjente u saboru, nego samo na Pernara.

    9. 1. 2019,   11:30