Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Prijete mi smrću zbog kritika Pernaru. Prijavio sam policiji...'

Komentari (117)
 • Doktore, gdje si bio kada je na ulici umro mladić iz Zaprešića? Zašto nisi digao glas protiv Kujunđića? Pitaj svog ministra zdravstva gdje su nestali donirani MR uređaji. Tebi smeta što neko preporučuje C vitamin. Jadno.

  9. 1. 2019,   11:55
 • Ma nekkkkk je nama najveći problem u državi što Pernar "liječi" ljude preko you tuba!........nekkkkk su se svi liječnici digli na noge jer Pernar "radi"njihov posao,a sa druge strane nitko od tih istih liječnika se nije javio kad je napravljen cijeli niz propusta koji je nedavno doveo do smrti dječaka u Metkoviću,nije ih bilo toliko u medijima....ne opravdavam Pernara,ali budimo realni!

  9. 1. 2019,   11:31
 • Nije mi jasno zašto ovaj psihijatar ne reagira na ostale pacjente u saboru, nego samo na Pernara.

  9. 1. 2019,   11:30
 • zašto nije reagirao ovaj anonimus kada je ministar rekao da pop vrijedi 20 liječnika -to nije opasno za psihu

  9. 1. 2019,   11:16
 • Bilo je za očekivati da će se pojaviti neki nebitan psihjatar sa izmišljenom i montiranom pričom, plaćen od onih koji se boje za fotelje, jer Pernar je svojim angažmanom u politici daleko dogurao. Možete vi korumpirani političari montirati ovakve gluposti protiv Pernara, al na izborima ćemo i to riješiti.

  9. 1. 2019,   11:26
  • Frajer se igra doktora, o cem' ti?

   9. 1. 2019,   11:37
  • Kakvog doktora, pa meni je baka davala c vitamin još prije 20 godina... Jbt svi neki dušebrižnici. Stvarno smo super društvo kad nam je glavna tema već danima c vitamin!

   9. 1. 2019,   11:43
  • U velikoj mjeri Pernar je u pravu, ja pijem tabletu C- vitamina preventivno od jeseni do proljeća i niti jedna prehlada, upala sinusa ili gripa me nije dohvatila već par godina. Također imap prijatelja koji je proglašen medicinskim fenomenom, ali gle čuda jer je rak sa groznom prognozom stručnjaka potpuno uništio, sa multivitaminima i c vitaminom, u vrlo velikim dozama (npr 5 puta veče doze od preporučenih, od firme GOLDEN). On je radio kao trgovac tim GOLDEN proizvodima i probao je nakon što je pročitao o metodi lječenja jednog talijanskog onkologa, troši več skoro 15 godina po 1000 kn mjesečno na te preparate i rak se ne vrača, a prošle godine su ga pozvali sa Rebra i poslušali detaljno kako je uspjeo pobjediti rak i rekli su mu neka samo nastavi tako i dalje, jer da mu oni nemogu ništa tako efikasno ponuditi. I sada ti napadaj Pernara, a nije ništa lioše rekao, jedino što se mora ograditi o lječenju male djece, jer tu ima svega.

   9. 1. 2019,   14:33
 • Hahahahahahahahahahaaa i na spomen vitamina C bi sa njim u zatvor hahahahahahah a jadni li ste što vas žulja porast ŽZ hahahahahahahaha

  9. 1. 2019,   11:25
 • Ne kužim zašto je Pernar kriv što je spomenuo C vitamin kad i sami znamo na za gripu lijeka nema, a i liječnici ga isto preporučuju . A uostalom, ljudi sami odlučuju da li će se liječiti kod doktora, preko googla , Pernara ili kod vračare.

  9. 1. 2019,   11:13
 • Majke mi, mi smo stvarno luda zemlja.

  9. 1. 2019,   11:20
 • Od kud li samo ispužu ti psiholozi i ostali dušebrižnici koji toliko birnu o zdravlju, poštenju i svemu dobrome u ovoj državi. Najveći problem u državi ovim nebitnim anonimusima je Pernar i C vitamin!! A gdje je taj dotični psiholog bio kada je djete umrlo jer hitna nema adekvatnu opremu? Kada je drugo djete umrlo jer je bio vikend? Kad se na pregled čega po nekoliko mjeseci? I neka ti prijete, čekam dan kad će se svi ti probisvjeti početi bojati za život i svoje familije!

  9. 1. 2019,   11:48
 • Treba istaknuti da navedeni ovdje nije u funkciji psihijatra nego hdz-ovca. Dotični je u prošlosti redom kritizirao Ivu Josipovića, Zorana Milanovića, Božu Petrova, Daliju Orešković o konačno Ivana Pernara (sve redom politićke oponente hdz-a). Hvalio se da jer bio utokom rata u humanitarnom konvioju u bih. Istaknuo je i kandidaturu za predsjednika liječničke komore. Očito je da se radi o članu hadezeovske sekte. Pitam se da li je kao liječnik ustao protiv Kujine izjave da jedan svećenik vrijedi više nego 20 liječnika.

  9. 1. 2019,   12:02