Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prijetila da će razotkriti lanac pedofila pa ju pronašli mrtvu

None Foto: Instagram

Uoči ubojstva, Natacha je otišla u kuću u kojoj su je pronašli mrtvu. Pratio ju je prijatelj Raul Duarte (49), a trebali su se sastati s Gullermom Riconijem (47) koji je taj prostor iznajmljivao za događanja

Natachu Jaitt (41), Playboyevu manekenku, pronašli su mrtvu. Žena koja je tvrdila kako ima dokaze o postojanju lanca elitne pedofilije navodno se predozirala kombinirajući alkohol i kokain. Ležala je gola na krevetu u kući u Argentini.

Bivša natjecateljica Big Brothera i majka dvoje djece prošle je godine upozorila da joj je život u opasnosti nakon izjave da su brojne sportske i televizijske zvijezde u Buenos Airesu umiješane u dječju prostituciju. 

Njen brat i odvjetnik sumnjaju u priču o predoziranju jer, kako brat tvrdi, Natacha se nije drogirala, pogotovo zato što joj je liječnik rekao da bi miješanje droga s lijekovima koje je uzimala moglo imati teške posljedice. 

Da bi ju mogli ubiti najavila je nedavno čak i na svom Twitteru:

- UPOZORENJE: Neću se ubiti. Neću uzeti previše kokaina i utopiti se u kadi ili pucati u sebe. Stoga, ako se to dogodi, to nisam bila ja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y un día huí de la ciudad de la furia... #EnergiaPositiva #Terapéutico

Objavu dijeli Natacha Jaitt (@natjaitt)

Uoči ubojstva, Natacha je otišla u kuću u kojoj su je pronašli mrtvu. Pratio ju je prijatelj Raul Duarte (49), a trebali su se sastati s Gullermom Riconijem (47) koji je taj prostor iznajmljivao za događanja. Navodno su se manekenka i Duarte dogovarali o organizaciji zabave.

Jaitt je, kako navodi The Sun pozivajući se na lokalne medije, uzela velike količine kokaina, LSD-a, a sve je to zalijevala šampanjcem. Obdukcija je pokazala kako je preminula uslijed otkazivanja većeg broja organa. 

Komentari (11)
  • Pedofilije ima najviše u filmskoj i glazbenoj industriji , razne stare elitne barabe koje vjeruju u neke stvari , nebitno dal ja ili vi u to vjerujemo oni vjeruju u to i posvećuju život tome , a to je da im mlada krv daje snagu i produljuje život , zato se polako može čitati u novinama o takvim "otkrićima" u znanosti želi se ljude podsvjesno programirat da nesvjesno prihvate takve stvari. Pedofilija ima korijene svugdje , radi se o ljudima koji mogu da žele imati najljepše manekenke ali oni izričito žele djecu. Bolest teška , kako sam rekao , oni vjeruju u neke "stvari" i možete se i vi i ja smijati tome , oni su ozbiljni što se toga tiče .To je kao sekta, kult. Pa su unazad cca godina političari iz Nizozemske dali prijedlog u Briselu da se "age of consent" smanji ili potpuno ukine ,isti oni koji su prvi predlagali "homoseksualne brakove" nisam homofob ali ali..

    26. 2. 2019,   21:51
  • Da li taj slučaj potvrđuje tvrdnje da je i ta grana "artistica/umjetnica" uključena u elitnu prostituciju?

    26. 2. 2019,   23:54
  • takvim se stvarima ne prijeti...il objavis il ne..al ne ser..ckas o tome okolo....vidimo i zasto

    26. 2. 2019,   23:26