Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prijetio je liječnici u Orahovici: Policija uhitila muškarca (52)

Muškarac je liječnici zaprijetio nakon što je ona proslijedila obavijest policiji o promjeni zdravstvenog stanja toga pacijenta. Muškarac je trenutno u policijskoj postaji

Pedeset dvogodišnji pacijent priveden je u Orahovici zbog prijetnji liječnici orahovičkog Doma zdravlja, izvijestila je u ponedjeljak Policijska uprava virovitičko-podravska.

Liječnica Doma zdravlja u Orahovici obavijestila je danas Policijsku postaju Orahovica kako joj je 52-godišnji pacijent za vrijeme njezine odsutnosti u zdravstvenoj ordinaciji, izrekao riječi prijetnje, nakon što je liječnica proslijedila obavijest policiji o promjeni zdravstvenog stanja toga pacijenta.

Nakon provedenog obavijesnog razgovora s liječnicom Doma zdravlja Orahovica, 52-godišnjak je uhićen i trenutno se nalazi u policijskoj postaji nad njim provodi kriminalističko istraživanje, naveli su iz PU virovitičko-podravske.

Muškarac je liječniku, pišu mediji, koji je mijenjao njegovu liječnicu poručio da joj je bolje da je nema ako on ostane bez vozačke dozvole. Razlog je tome što je spomenuta liječnica sukladno Zakonu o sigurnosti prometa motornim vozilima MUP-u prijavila promjenu njegova zdravstvenog stanja što bi u konačnici moglo značiti i da će pacijent ostati bez vozačke dozvole.

Komentari (19)
  • Dok se god zakon ne definira i dok svi ne budemo znali da ne može ovako i onako nego točno po zakonu, svakakvih će još problema imati liječnici opće prakse.

    19. 8. 2019,   19:14
  • Po ovom današnjem tumačenju zakona pola vozača ne bi smjelo sist za volan,a kamoli voziti.

    19. 8. 2019,   19:43
  • Lijecnica dobro radi svoi posao....

    19. 8. 2019,   19:56