Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prijetio muškarcu (57) smrću pa ga udario sjekirom po glavi

Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u OB Pula, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Policija je privela osumnjičenog (63) u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Zbog pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnje, policija je privela osumnjičenog u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Muškarca (63) sumnjiče da se 29. svibnja oko 17 sati, ispred kuće u mjestu Most Pićan,  prvo verbalno, a potom se i fizički sukobio s 57-godišnjakom.

Mahao je sjekirom,  te je u jednom trenutku njome i udario 57-godišnjaka po glavi. Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u OB Pula, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Kriminalističkom istragom je utvrđeno da je osumnjičeni muškarac 57-godišnjaku u više navrata prijetio smrću te se protiv njega, uz kaznenu prijavu za tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju, podnosi i kaznena prijava za prijetnju.

Komentari (9)
  • Zbog pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda? Ček to kaj ga je šiknul sa sjekirom po glavi to je samo pokušaj, kaj po tome ga je trebal još jemput šiknut onda bi mu nanio tjelesnu ozljedu svašta aj bok

    31. 5. 2019,   19:22
  • Sikira je zakon u ovoj našoj pravnoj državi

    31. 5. 2019,   18:39
  • Malo ga je nasikirao,neće mu ništa biti.

    31. 5. 2019,   18:50