Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prijetio policiji na društvenoj mreži pa je završio u pritvoru

None Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Mladića sumnjiče da je 11. veljače, putem društvene mreže, komentirao članak na jednom istarskom portalu o djevojci koja je udarala policijske službenike

Djelatnici Službe općeg kriminaliteta PU istarske proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili da je 22-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo prijetnje.

Mladića sumnjiče da je 11. veljače, putem društvene mreže, komentirao članak na jednom istarskom portalu o djevojci koja je udarala policijske službenike i prijetila im smrću, a o čemu smo također izvještavali.

Podsjetimo, policija je 18-godišnjakinju u Puli tražila osobnu iskaznicu na uvid, a ona naglo izašla iz vozila i drsko se ponašala pa su je priveli u postaju gdje je zaprijetila smrću policijskim službenicima, a dvojicu je od njih udarila i nogama.

ZAVRŠILA U PRITVORU Djevojka (18) u Puli napala policajce i prijetila im smrću

Iako su tada mnogi negodovali, on je u svome komentaru uputio ozbiljne prijetnje za život policijskih službenika koji su sudjelovali u navedenom postupanju, kao i članovima njihovih obitelji.

Mladića su zbog svega navedenog po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 4. ožujka priveli u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Komentari (27)
  • IQ 37

    5. 3. 2019,   16:00
  • Da možda oboje nisu iz Brazila?

    5. 3. 2019,   16:55
  • drago mi je kada takvi turbo heroji završe iza rešetaka, budi sada faca kada prijetiš a ne cviliti.

    5. 3. 2019,   16:15