Obavijesti

News

Komentari 6

Prijetio zbog novaca koje nije dobio: Završio je u pritvoru...

Muškarac (36) je prevaren za veliki novčani iznos pri kupoprodaji nekretnina u Biogradu, a navodno ima i sudsku presudu u svoju korist. No, nije dobio i novce pa je odlučio uzeti stvar u svoje ruke

VIDEO

Trojicu muškaraca potakao je da za veći novčani iznos kao nagradu, iznude plaćanje duga u iznosu od nekoliko stotina tisuća eura.  

- Tako se 36-godišnjak tijekom mjeseca svibnja na biogradskom području sastao sa 34-godišnjakom od kojega je zatražio da mu organizira naplatu navedenog duga, obećavši pozamašnu novčanu nagradu njemu, kao i svima koji budu sudjelovali u naplati duga. U lipnju se 34-godišnjak sastao s 43-godišnjakom kojem je predočio plan, zatraživši od njega pronalazak i angažman osobe koja bi izvršila naplatu duga, nakon čega je 43-godišnjak izvršenje ponudio svojem 38-godišnjem poznaniku i kolegi, koji je ponudu i prihvatio. Zatim ga je odveo do kuće oštećenoga te mu pokazao kuću i samu žrtvu budući da ju 38-godišnjak nije poznavao - kažu u zadarskoj policiji. "Kolege", kako saznajemo, rade kao zaštitari.

Nakon nekoliko dana, točnije 10. srpnja ove godine oko podne  38-godišnjak dolazi na biogradsko područje do kuće u kojoj oštećeni živi sa obitelji, gdje zatiče oštećenoga od kojega ozbiljnom prijetnjom traži plaćanje novčanog duga kojega oštećeni ima prema 36-godišnjem naručitelju.

Nakon što su "obavili posao" prijetnje, sva četvorica počinitelja se sastaju u ugostiteljskom objektu na biogradskom području, gdje razrađuju svoje daljnje aktivnosti. Nekoliko dana poslije, nakon što je posumnjao da je oštećeni događaj prijavio policiji, 36-godišnjak poziva oštećenoga od kojega prijeteći njemu i obitelji, zahtijeva povlačenje kaznene prijave.    

Ali, nije upalilo.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 36-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Sprječavanje dokazivanja i Protupravna naplata u pokušaju, te 38-godišnjak, 34-godišnjak i 43-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo pokušaj protupravne naplate, privedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - kažu zadarski policajci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...