Obavijesti

News

Komentari 5

Prikrivenom istražitelju prodali 33 kg 'trave' za 72.000 eura

Palić je strpao u džep 72.000 eura, a nedugo nakon toga uhićen je s Josipm B., Isufom K. (60) i Feimom S. (49) dok su braća Vebi i Remzi E., makedonski državljani, u bijegu...

VIDEO

Iskusni diler Nikola P. (53) iz zagrebačke Dubrave s trojicom suradnika upao je u pomno planiranu policijsku zasjedu tijekom prodaje 33,5 kilograma marihuane na parkiralištu trgovačkog centra u Zagrebu. Policijski istražitelj povezao se s dilerom i od njega, kada je zadobio njegovo povjerenje, naručio kilogram "trave". U studenome je 1095 grama marihuane platio 2800 eura. 

Potom je u siječnju ponovno od njega, za isti iznos, kupio kilogram "trave". Bio je to uvod u veliki posao. Prikriveni policijski istražitelj je, naime, u ponedjeljak u Zagrebu od dilera uzeo dva uzorka marihuane. 

Uvjerio se da je roba dobra te naručio veću količinu. Nikola P. je potom u utorak na parkiralištu trgovačkog centra u Zagrebu policajcu prodao 33,5 kg marihuane. Tijekom prodaje četvrtoosumnjičeni Josip B. (27) obilazio je parkirališni prostor radi eventualnog otkrivanja policijskih službenika no očigledno mu ništa nije bilo sumnjivo.

Nikola P. je strpao u džep 72.000 eura, a nedugo nakon toga uhićen je s Josipom B., Isufom K. (60) i Feimom S. (49) dok su braća Vebi i Remzi E., makedonski državljani, u bijegu. Četvorica uhićenih završila su u istražnom zatvoru na mjesec dana kako ne bi mogli ponoviti nedjelo. Zajedno s braćom, kojima je određen pritvor zbog bijega i opasnosti od ponavljanja nedjela, protiv njih je otvorena istraga zbog sumnje da su se bavili dilanjem droge.

Tužiteljstvo sumnja da su od 16. studenog 2016. do 26. travnja 2017. na raznim adresama na području grada Zagreba prodavali drogu. Veće količine marihuane Nikola P., koji je već robijao zbog droge, nabavljao od Josipa B. koji ju je pak nabavljao od nepoznatih osoba, a drogu je, sumnja tužiteljstvo, kupovao i od drugih osumnjičenika. Oni su drogu isporučivali posredstvom nepoznate osobe. Nikola P. je Marihuanu prodavao krajnjim konzumentima i drugim preprodavačima, među kojima je bio i prikriveni istražitelj. 

I dok je prvoosumnjičeni trgovao marihuanom i duhanom, pretragom obiteljske kuće na adresi njegovog stanovanja pronađeno je 3470 grama sitno rezanog duhana pakiranog u paketima te devet šteka raznih cigareta, a sve bez nadzornih markica nadležnog ministarstva, Isuf K. je, sumnja ODO Zagreb, ušao u posao s heroinom. 

Nabavljao je veće količine droge te je skrivao u stanu na adresi neprijavljenog boravišta u Zagrebu i potom preprodavao na ilegalnom narkotržištu krajnjim konzumentima. Od 15. veljače do 2. ožujka prodao je najmanje 254 grama heroina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa