Obavijesti

Promo sadržaj

Prilika za investiciju: Projekt 13 apartmana na Hvaru

Prilika za investiciju: Projekt 13 apartmana na Hvaru
2

Osim blizine mora, uređene ulice i prirode koja ih okružuje, treba napomenuti široku ponudu restorana, kafića, nautičke razonode, te ostale ljetne aktrakcije

U ponudi je luksuzni kompleks koji sadrži 13 apartmana s terasama u dva odvojena objekta. Objekti se gade na površini od ukupno 1600 m2 čija je udaljenost od mora svega 190m a okružuju ga 3 asfaltirane ulice stoga je sami pristup apartmanima u potpunosti uređen. Osim blizine mora, uređene ulice i prirode koja ih okružuje, treba napomenuti  široku ponudu restorana, kafića, nautičke razonode, te ostale ljetne aktrakcije. Realizacijom ovog projekta upotpunite ponudu luksuznih apartmana u Starigradu na Hvaru.

Svakako treba razmotriti činjenicu kako je Starigrad na Hvaru trenutno jedna od najtraženihih lokacija za gradnju hotelskog turizma što potvrđuje činjenica da se trenutno u samom gradu grade dva hotelska kompleksa priznatih hotelijerskih lanaca kao što su Fout Seasons I Valmar.

Apartmanski kompleks je podjeljen u dva objekta od kojih prvi sadrži apartmane veličine 42m2-84m2  s pripadajućim garažama a drugi objekt sadrži apartmane veličine 80m2-110m2 s parkirališnim mjestima . Uz drugi objekt je moguća izgradnja bazen što bi dodalo vrijednost ukupnom projektu. Parcele su odvojene i iznose 1050m2  i 550m2.

Plaćeni su svi komunalni doprinosi za oba objekta kao i vododoprinosi i dozvole su važeće. Prvi objekt ima pripadajuću parcelu od 1050 m2 te se sastoji od prizemlja, prvog kata i drugog kat.  Osim apartmana, prvi objekt sadrži i podzemnu etažu za garažu. Započeta je gradnja garaže te je obavljen iskop kamena za istu. Karakteristike apartmana prvog objekta su sljedeće:

  • 2    42 m2
  • 3    57 m2
  • 3    63 m2
  • 1    72 m2
  • 1    84 m2
     

Drugi objekt ima pripadajuću parcelu od 550m2 te se također sastoji od prizemlja, prvog kata I drugog kata. Svaki od navedenih apartmana u ovom objektu imaju veliku terasu s pogledom na more što navedenim apartmanima daje još veću vrijednost. Karakteristike apartmana drugog objekta su sljedeće:

  • 1    80 m2
  • 1    90 m2
  • 1    110 m2

Traženi iznos za građevno zemljište s važećom građevnom dozvolom I projektnom dokumentacijom prodaje se za 350.000,00 Eura ili prema internom dogovoru kupca i prodavatelja.

Za navedeni projekt ponude se primaju na mail adresu projektstarigrad@gmail.com ili pozivom na telefon : 01/5499-461

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.