Obavijesti

Promo sadržaj

Prilika za zaradu i osiguranje koja se ne propušta

Prilika za zaradu i osiguranje koja se ne propušta
2

Osiguranje života i atraktivno ulaganje u jednom proizvodu. Zvuči nemoguće? Nije, jer je u ponudu UNIQA životnih osiguranja stigao DollarProtect

Osiguranje života i atraktivno ulaganje u jednom proizvodu. Zvuči nemoguće?  Nije, jer je u ponudu UNIQA životnih osiguranja stigao DollarProtect, investicijsko životno osiguranje s ulaganjem u certifikat sa zaštićenom glavnicom koji izdaje Credit Suisse. 

Klasična životna osiguranja ugovaraju se na dugi rok i njihova je osnovna svrha dugoročna zaštita. Zbog toga je ovaj proizvod, koji spaja osiguranje i ulaganje s mogućnošću ostvarivanja dobiti, rijetka prilika na hrvatskom tržištu za sve koji posjeduju nešto novca sa strane da ga ulože, zarade i ujedno se zaštite.  

UNIQA DollarProtect se ugovara na pet godina, cijela premija uplaćuje se odmah na početku osiguranja i za to vrijeme su vaši najmiliji zaštićeni za slučaj da se vama dogodi najgore. UNIQA DollarProtect pruža pokriće za slučaj smrti u iznosu od 20% jednokratne premije. 

Primjerice, ulagatelju može na nominalni iznos ulaganja od 10.000 dolara po dospijeću Certifikata biti isplaćen iznos u rasponu od 10.000  do 16.000 dolara u slučaju garancije od 100%, odnosno iznos u rasponu od 9.500, do 22.100 dolara ako se radi o garanciji od 95%, a sve sukladno uvjetima izdanja Certifikata i ovisno o vrijednosti dioničkog indeksa Euro Stoxx 50 na kraju razdoblja. 
Garancija vrijedi isključivo po dospijeću Certifikata dok u međuvremenu može poprimiti vrijednost manju od garantirane, ovisno o tržišnim kretanjima.

Zašto ugovoriti DollarProtect?

  • Polica osiguraniku uglavnom nudi veći očekivani prinos od depozita i tradicionalnih polica životnog osiguranja
  • Za razliku od direktnih ulaganja u depozite ili fondove, polica osiguranja ima pokriće za slučaj smrti
  • Dobit ostvarena kroz policu osiguranja nije oporeziva za razliku od kamata na depozit ili kratkoročnih ulaganja u fondove
  • Garancija isplate ugovorene svote

Ne propustite ovu priliku!

Specifično je za ovo osiguranje što ugovaratelj snosi rizik ulaganja u financijski instrument ali ima garanciju isplate. Financijski instrument u koji se ulaže je je Certifikat Euro Stoxx 50 Price (SX5E). Certifikat pruža kapitalnu garanciju za koju jamči Credit Suisse u iznosu od 95% ili 100%, ovisno o odabranoj garanciji prilikom ugovaranja police, nominalne vrijednosti isključivo po dospijeću, gdje nominalna vrijednost Certifikata odgovara premiji police osiguranja.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.