Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Princ William žicao curu da mu plati, zaboravio novac

None Foto: 24sata/ilustracija 4

Britanski princ William nije uspio neopaženo kupiti smrznutu pizzu u velškoj trgovini. Zaboravio je novac i račun je platila djevojka Kate - karticom...

Britanski princ William (28) pokušao je neopaženo obaviti kupovinu u jednoj velškoj trgovini u Blaenau Ffestiniogu prošle nedjelje. Prodavačica je, vidjevši ga povikala 'O Bože! Pa ti si princ William, zar ne?'. Iako ga je osiguranje pratilo u stopu, promrmljao je 'Ne, ne, nisam...'. Napunio je vrećicu smrznutom pizzom, čipsom, sokovima i vodom, ali stigavši na blagajnu, otkrio je da nije ponio novac. Morao je zamoliti djevojku Kate Middleton da plati račun od oko 150 kuna. Kate je dala platinastu karticu i tako potvrdila njihov identitet. Ljepuškasti princ izgledao je kao štreber s naočalama i bio je ležerno odjeven. Prodavačica je izjavila za Daily Mail kako je bila razočarana jer joj nije htio priznati da je princ William.
- Valjda je imao svoje razloge - rekla je. Princ William i njegovih 12 prijatelja dobili su prošle godine popust od Pizza Expressa iz Shrewsburyja jer su čekali dostavu više od sat vremena.

Komentari (17)