Obavijesti

News

Komentari 23

Princip na susjedovu kuću ispalio više od 100 metaka

Princip na susjedovu kuću ispalio više od 100 metaka
24

BOLUJE OD PTSP-a: Muškarac koji je u pucao iz kalašnjikova po susjednoj kući i ranio ženu i dijete kaže da je pukao jer su ga susjedi maltretirali...

VIDEO

Žao mi je, nisam htio pogoditi ni baku ni dijete, rekao je policajcima Mile Princip (51) iz Gornje Bistre kraj Zaprešića koji je u subotu navečer u susjedovu kuću ispalio stotinjak hitaca. Pogodio je Mariju Lorenc (81) i Barbaru F. (12), djevojčicu koja se igrala s Marijinom unukom.
Nakon pucnjave Mile se zatvorio u kuću u kojoj su bili supruga Vesna (43) i sin Ivan (19). Policiji se tri sata nije želio predati.
- Otišao je na balkon. Bojala sam se da se ne ubije, da se ne baci. Nije nas zatočio niti nam je prijetio - rekla je Vesna. Ozlijeđenu Mariju su s teškom prostrijelnom ranom potkoljenice odvezli u bolnicu Sveti Duh, a djevojčicu, koju su tri metka tek okrznula, u Kliniku za djecu u Klaićevoj ulici u Zagrebu. Djevojčicu će uskoro pustiti kući. Miletova supruga Vesna (43), u nedjelju je bila očajna. Ispričala je kako je njen suprug bio u Domovinskom ratu te da boluje od PTSP-a, a tri puta se liječio u Psihijatrijskoj bolnici Vrapče. Probleme sa susjedima, koji su u njihovoj kući prije bili podstanari, imaju već godinu dana otkad su Lorenci počeli dovoziti zemlju na svoju parcelu. Zbog toga im se, dok kiši, u podrum počela slijevati voda, priča Vesna.
- Mile je popio. Vidio je susjedina sina da opet dovozi zemlju i rekao mi je da zovem policiju. To sam i učinila, ali su oni pristali doći tek nakon trećeg poziva, nakon što je suprug već izletio iz kuće iako sam im i prije rekla da bi moglo biti zla - priča kroz suze Vesna. Kaže da je pucao na kuću te da nije želio nikog pogoditi. Policiji je on navodno rekao da je želio ubiti susjedina sina.
- Uzrujao se nakon što je saznao da je pogodio dijete. Ne odobravam ovo što je učinio. Hvala Bogu da su žive - rekla je Vesna i dodala da su joj najveća podrška sinovi. Sve je počelo u subotu oko 19.30 sati. Predao se nakon tri sata pregovora s policijom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.