Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Priroda liječi: Najbolji kućni lijekovi protiv svih vrsta kašlja!

None Foto:

Sutra samo u 24sata potražite novi broj besplatnog priloga Priroda liječi i otkrijte kućne lijekove koji su učinkoviti protiv upornog kašlja.

Sutra samo u 24sata ne propustite novi broj priloga Priroda liječi u kojem donosimo savjete za najbolje kućne lijekove protiv svih vrsta kašlja! Raznovrsna je uporaba ljekovitog bilja za pojedine vrste kašlja stoga otkrijte što Ivan Lesinger preporučuje za suhi, starački, tvrdokorni, nervozni ili kronični kašalj.

Otkrijte koji čajevi najbolje snižavaju temperaturu, djeluju antibakterijski i smiruju upale. Zimi je koža ugrožena zbog hladnoće, vjetra i grijanja koji ubrzavaju isušivanje i starenje. No tome se može doskočiti. Svaki tip kože, pa i ona s kojom nema problema, zahtijeva poseban tretman zimi. Iskoristite brzi i jeftini trik maske od čvrstog jogurta koji istovremeno čisti, njeguje i hidratizira.

Mnogo je biljaka koje djeluju na zdravlje vlasišta. Međutim, treba znati kako se u gotovim pripravcima često nađu male količine biljnih ekstrakata te je ponekad bolje preuzeti stvar u svoje ruke. Napravite sami tinkturu i losion protiv ispadanja kose.

Ne propustite besplatno sutra samo u 24sata!

Komentiraj, znaš da želiš!