Obavijesti

News

Komentari 72

Listić uplatila s kolegama, ali milijune s njima ne želi dijeliti

Listić uplatila s kolegama, ali milijune s njima ne želi dijeliti
1

Mirlandi Wilson (37) kolege su dale novac da svi zajedno odigraju loto. No ona tvrdi da je uplatila još jedan listić uz taj i da je on bio dobitan. Osvojili su 105 mil. dolara

VIDEO

Milijuni dolara unijeli su raskol među zaposlenike McDonald'sa u američkom Marylandu. Svi su se okrenuli protiv Mirlande Wilson (37) koja ne želi podijeliti zajednički dobitak na lotu od 105 milijuna dolara, kojeg su osvojili na lutriji Mega Millions. Zaposlenici fast food restorana jedni su od triju dobitnika koji će podijeliti najveći jackpot u povijesti, čak 656 milijuna dolara. 

Mirlandine kolege tvrde kako su joj dali novac da uplati listi, no ona pak tvrdi da je posebno kupila jedan listić za sebe koji je bio dobitni. 

- Imali smo zajednički dogovor, no ja sam ipak odigrala listić za sebe i taj listić je bio dobitni - izjavila je za New York Post Mirlanda. 

Dobitni listić sakrila na sigurno

Porijeklom s Haitija, ova samohrana majka sedmero djece, kaže kako je dobitni listić sakrila na sigurno mjesto te će ga samo pokazati ljudima iz lutrije. 

Alen, Mirlandin kolega iz McDonald'sa, ispričao je kako ga je dan nakon objave sretnih brojeva nazvala Mirlanda i počela se derati na telefon kako je ona osvojila milijune. Kasnije je zajedno s još jednom kolegicom otišao k njoj i rekao je kako će svojim stavom naljutiti druge kolege i da bi ju netko mogao i ubiti. 

Nazorne kamere snimile da ona uopće nije uplatila listić

- Upozorio sam ju da smo svi zajedno uplatili listić i da bi bilo stvarno suludo izgubiti život zbog toga. Na to mi je odgovorila da će podijeliti dobitak, ali da trenutno ne može naći listić - prepričao je Alen. 

Američki mediji pišu i kako su nadzorne kamere u poslovnici lutrije pokazale da dobitni listić nije ona uplatila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.