Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija privela dvojicu: Jedan se tukao, drugi pucao iz puške

None Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Navedeni je mladić oko 00:50 u nedjelju, ispalio više hitaca u zrak iz automatskog oružja, no na svu sreću nije zabilježena materijalna šteta niti ima ozlijeđenih u toj pucnjavi

Zbog pucnjave iz automatskog oružja ispred ugostiteljskog objekta u Brodskom Stupniku pored Slavonskog Broda policija je uhitila mladića (25). Naime, navedeni je mladić oko 00:50 u nedjelju, ispalio više hitaca u zrak iz automatskog oružja, no na svu sreću nije zabilježena materijalna šteta niti ima ozlijeđenih u toj pucnjavi, javlja Dnevnik.hr. 

Isto tako, u incidentu prije toga i ispred istog ugostiteljskog objekta, došlo je do tučnjave u kojoj je 30-godišnji muškarac nasrnuo na 27-godišnjaka, utvrdila je policija. Taj incident dogodio se pola sata ranije.

- Policijski službenici protiv 25-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, te optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i prekršaja iz Zakona o prebivalištu građana, dok protiv 30-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - priopćila je policija. 

Komentari (7)
  • A gdje su pala zrna? Mojeg je prijatelja pogodilo jedno takvo zrno koje je palo s neba u glavu i na mjestu je umro.

    4. 2. 2019,   16:56
  • nalokali se šljive pa ožeži...

    4. 2. 2019,   17:22
  • Jedan se tukao? drugi pucao iz puške..... kako to kako to? ne kužim s kim na koga.... A neda mi se čitati... 🙄

    4. 2. 2019,   17:18