Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Priveli ga: Policija Pavloviću pretresla kuću, ali i ribnjak...

None Foto: Željko Hladika/24sata 12

Policiji su trebala puna četiri tjedna da reagira. Snimka zlostavljanja dječaka im je tad dostavljena. Tek su u petak samozvanom kiropkraktičaru pokucali na vrata

Nemam što skrivati. Neka svi dođu, neka dođu i psihijatri, baš me briga, vikao je istražiteljima kontroverzni kiropraktičar Anto Pavlović (57).

Policija je na njegovo imanje u Donjem Dragonošcu kraj Zagreba došla u petak oko 9 sati. Pretresli su mu imanje i na kraju ga priveli.

Došli su tragom prijave koju je podnijela pučka pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić . Povod je bila 13-minutna snimka koju je Pavlović stavio na YouTube prije dva tjedna, a na kojoj se vidi kako zlostavlja dječaka (11) . Podsjetimo, Pavlović je dječaku, kojeg mu je otac doveo na liječenje, naredio da skine hlače i pokaže penis. Nakon što je dječak to odbio, počeo ga je brutalno udarati.

Kako neslužbeno doznajemo, Pavlovića istražuje karlovačka policija jer oštećeni dječak ima prebivalište na području te županije. Zbog toga je na pretragu došla jedna policijska ekipa iz Zagreba te jedna iz Karlovca .

Imanje na kojem su velika obiteljska kuća te manja kuća, koje su ograđene željeznom ogradom i zidom visokim dva i pol metra, pretraživali su do kasnih poslijepodnevnih sati. Na Pavlovićevo imanje stigli su i veterinarski inspektor, djelatnici azila u Dumovcu, koji će vjerojatno preuzeti brigu o Pavlovićeva dva psa, te auto Zoološkog vrta Zagreb .

Samozvani kiropraktičar nije djelovao zabrinuto zbog istrage . Dapače, kako bi pokazao koliko je miran i opušten, više je puta pjevušio stihove srpskog turbofolk pjevača Jovana Perišića “Nikad se promijeniti neću”.

U jednom navratu u pratnji tri policajca prešao je cestu i došao do ribnjaka jer je htio nahraniti rib e.

Sklon ekscesima, Pavlović je pokušao isprovocirati policajce . Tvrdeći da im želi pokazati kako radi, palio je i turirao motor koji je stajao sa strane kraj kuće. Nakon što su ga upozorili da to ne radi, prestao je.

Nitko od susjeda u petak nije želio razgovarati o njemu. Većina ih je imala neugodnih susreta s njim, te ne žele opet imati problema.

Nakon prijave pravobraniteljice policija se namučila dok je pronašla oštećenog dječaka sa snimke. Zbog toga su tek u petak pretraživali njegov dom.

Prije nekoliko dana Pavlović je rekao kako smatra da nije učinio ništa loše.

- Dječak je bezobrazan, neposlušan, bježi iz škole i radi probleme. Na snimci je s ocem. Gleda porniće i sve zna, pa sam mislio da mu je problem u gaćama. Zato sam tražio da ih skine - objašnjavao je Ante Pavlović.

Komentari (191)
  • treba i te roditelje kazniti koju su svoje dijete njemu dopeljali .

    15. 11. 2014,   12:15
  • neznam zašto njega privode a onog nazoviroditelja ne

    15. 11. 2014,   12:14
  • čovjek je definitivno psihički bolestan

    15. 11. 2014,   12:20