Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Priveli petero radi podvođenja i spolnog odnosa s djevojčicom

None Foto: 24sata

Uhićena su četiri muškarca u dobi od 19, 20, 42 i 53 godine i žena (23) s područja Slavonskog Broda. Svima je do daljnjeg određen pritvor. Istraga se nastavlja

Policijski službenici PU brodsko-posavske u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Slavonskom Brodu proveli su i dovršili kriminalističku istragu nad četiri muške osobe u dobi od 19 do 53 godine i jednom ženskom osobom u dobi od 23 godine, svi s područja Slavonskoga Broda i brodsko-posavske županije, zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela podvođenja i spolnog odnošaja s djetetom. Radi se o slučaju o kojem smo pisali prošli tjedan. Naime, starija sestra podvodila je mlađu, a u seksualnom zlostavljanju sudjelovao je i otac.

- Županijskom Državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog navedenih kaznenih djela podvođenja maloljetne osobe kaznene prijave podnesene su protiv 53-godišnjaka i 23-godišnjakinje, a zbog kaznenog djela spolnih odnošaja s djetetom protiv istog 53-godišnjaka i još trojice muškaraca u dobi od 19, 20 i 42 godine - kazao je Antun Jakobović, policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske.

Neslužbeno doznajemo da su žrtve podvođenja i spolnog odnošaja s navedenim punoljetnim osobama također s područja Slavonskoga Broda i brodsko-posavske županije te da se upravo dovršena istraga temeljila na događanja tijekom 2010. godine.

Svi počinitelji navedenih teških kaznenih djela, muškarci u dobi od 19, 20, 42 i 53 godine te žena u dobi od 23 godine uhićeni su i nad njima je do daljega određen pritvorski nadzor. Istraga se nastavlja.

Komentari (137)
  • Smrtna kazna za pedofile!

    17. 1. 2013,   19:44
  • IMENA!!! zelim IMENA svih tih zivotinja,te stoke...

    17. 1. 2013,   20:15
  • Hvala Socijalnoj Službi i zaposlenicima iste što su "radili" svoj posao kako treba. I bacili još veću ljagu na naš grad. Sram vas može biti svima otkaze, od one sa šaltera do direktorice. Nakon one 3-mjesečne bebe sad kao ODJEDNOM otkriveno u ovoj drugoj obitelji, ma sve ste vi to znali, al vas nije zanimalo. AKO NEĆETE RADIT SVOJ POSAO KAKO TREBA IMA KO ĆE GA RADIT.

    17. 1. 2013,   19:49