Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Priveli su vozača (77) koji je pokosio djecu pa pobjegao...

None Foto: Damir Spehar/PIXSELL 8

Policija ga je kazneno prijavila zbog sumnje da je u srijedu naletio na dvojicu dječaka kojima nije pomogao, već je pobjegao s mjesta nesreće. Brzo su ga pronašli prema registracijskoj pločici koja mu je ispala

Dok je hodao prema zgradi Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici, 77-godišnjak je gotovo cijelo vrijeme gledao u pod.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nekoliko minuta prije 13 sati u pratnji dvojice policajaca muškarca su doveli na saslušanje gdje će se odlučivati o istražnom zatvoru. Tereti ga se da je u srijedu upravljao automobilom kojim je naletio na dvojicu dječaka koji su se iz Koprivničkog Ivanca vozili prema Kunovcu na biciklima. 

Foto: Željko Rukavina/24sata

Nakon što ih je udario VW Polom, bez zaustavljanja i pružanja pomoći je pobjegao. Policiji je u pronalasku odbjeglog vozača pomogla registarska pločica koja je ispala na mjestu nesreće

DJEČAK STRADAO KOD KOPRIVNICE 'Rekao je: Bako, ja želim ići na bicikl. A ja sam ga pustila...'

 Sumnjiče ga za dva kaznena djela. Osim izazivanja prometne nesreće na teretu mu je i nepružanje pomoći. 

Foto: Željko Rukavina/24sata

Dječak je na respiratoru, ali je stabilno

Dječak (7) iz Koprivnice, na kojega je automobilom naletio 77-godišnjak, nakon jučerašnje dugotrajne operacije mozga i dalje je na respiratoru, a vitalne funkcije su mu stabilne, doznajemo od ravnatelja Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj, prof.dr. Gorana Roića.

NALET AUTA KOD KOPRIVNICE Gotova operacija dječaka: 'Sad je stabilno, ali se bori za život'

Dijete je na Jedinici intenzivnog liječenja i sedirano lijekovima. Liječnici će tijekom dana CT snimanjem obaviti postoperativnu dijagnostičku obradu moždanih struktura. Dječaku je u četvrtak, operacijom koja je trajala 4,5 sata, neurokirug dr. Miroslav Gjurašin uklonio iz malog mozga golemi hematom od četiri centimetra te zaustavio po život opasno krvarenje koje se prije zahvata neprestano pojačavalo.

Komentari (133)
  • Onog vozacka kamiona ste ko zadnjeg kriminalca u lisicama vodili a ovog mangupa ne... Zasto?! Ovaj je svjesno odlucio ne pomoc djeci i ostavit ih da umru tamo sami

    14. 6. 2019,   13:42
  • Onog trenutka kada se dao u bijeg to je postalo pokušaj ubojstva s predumišljajem. Svjesno je odlučio ne pomoći, pružiti i pozvati pomoć unatoč tome što je napravio.

    14. 6. 2019,   13:30
  • Jel se samo meni čini da je stari preuzeo krivnju umjesto bahatog unuka? Možda. Ne bih ja da se zamjeram nekome, ne daj Bože.

    14. 6. 2019,   13:42