Obavijesti

News

Komentari 27

Priveli sumnjivca za ubojstvo u Zagrebu: Ivana B. je ubio zet?

Priveli sumnjivca za ubojstvo u Zagrebu: Ivana B. je ubio zet?
3

Ivana B. (66) policija je u ponedjeljak pronašla mrtvog u stanu u podrumu zgrade kod prilaza Gjure Deželića u Zagrebu. Neslužbeno doznajemo kako je sumnjivac zet ubijenog

VIDEO

Osumnjičenog za ubojstvo muškarca u Zagrebu policija je u utorak poslijepodne dovela u postaju na obradu, neslužbeno doznajemo kako je sumnjivac zet ubijenog.

- Bio je miran čovjek. Jedina dva incidenta koje je imao su bila sada kad su ga ubili i prije 15-tak godina kada ga je izbola bivša žena - rekla nam je susjeda Ivana B. (66) kojega je policija pronašla mrtvog u stanu u podrumu zgrade kod prilaza Gjure Deželića u Zagrebu.

Ubijen je u ponedjeljak oko četiri popodne, a njegova kći Ivana N. (32) je pri napadu ozlijeđena i odvezena u bolnicu Sveti Duh. Ubojica ga je nekoliko puta izbo nožem, a cijelom događaju je najvjerojatnije svjedočio njegov šestogodišnji unuk. Ivana je nakon napada pozvala hitnu pomoć koja je na teren pozvala policiju.

Njegova kći se u stan preselila s mužem i sinom prije nekoliko tjedana. Prije toga živjeli su u staroj baraci iz koje su se morali odseliti kada su im iz socijalne službe rekli kako to nisu uvjeti za dijete, naročito po ovoj hladnoći. Susjedi kažu kako nisu čuli svađe između njih, ali svako malo je dolazila socijalna služba provjeravati kako je dijete. Prije 15-tak godina Ivana je izbola i bivša supruga .

- Čula sam kako se dere upomoć. Kad sam se spustila vidjela sam njegovu bivšu ženu kako maše s nožem, svugdje okolo krv i on kako jauče - prisjeća se susjeda događaja iz 2000. godine. Iako je taj put preživio od tada ni žena ni njegova kćer više nisu dolazili kod Ivana. Susjeda kaže kako se kćer s obitelji tek pojavila prije nekoliko tjedana kad su se preselili kod umirovljenika. 

- Ivan je radio u nekoj tvornici koja je zatvorena. Dobio je invalidsku mirovinom i od toga živio. Svaki dan je odlazio do Doma za starije i nemoćne u Klaićevoj. Bilo mi ga je žao jer je jedva hodao. Kad sam ga pitala zašto ne pošalje njih rekao mi je da im ne želi smetati - govori nam Ivanova susjeda. Dodaje kako su kćer, zet i unuk stalno spavali i bili na internetu. Nitko od njih nije bio zaposlen. Jedino je znala viđati njegovog unuka koji je uvijek bio veseo i simpatičan te je često znao sam izaći van igrati se. Zet je navodno imao neku ostavštinu koju je rasprodao i od toga su živjeli. Više o točnim razlozima ubojstva znat će se tek nakon dovršetka istrage.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso, parkirali u hangare vojarne. Kreće svečani program
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso, parkirali u hangare vojarne. Kreće svečani program

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa