Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Priveli vlasnicu sex-shopa, u Dubrovniku uhitili muškarca

None Foto: dubrovackidnevnik.hr/epodravina.hr 5

Osumnjičena Emanuela Betlehem Lončarić već je pet puta kazneno prijavljivana zbog prodaje sintetičke marihuane, a na Općinskom sudu u Koprivnici se protiv nje vodi nekoliko postupaka

USKOK i deset policijskih uprava završili su opsežno kriminalistčko istraživanje suzbijanja zlouporabe opojnih droga. U akciji "Total" uhitli su 21 osumnjičenika. 

UHITILI 21 OSUMNJIČENIKA Velika akcija: Zaplijenili hašiš, novac i 'osvježivače prostora'

Neslužbeno doznajemo da je među njima i Emanuela Betlehem Lončarić, vlasnica koprivničkog Sexy shopa, dućana koji je godinama povezan s prodajom sintetičke marihuane koju su pakirali i prodavali pod osvježivač zraka. 

Osumnjičena je već pet puta kazneno prijavljivana zbog prodaje sintetičke marihuane, a na Općinskom sudu u Koprivnici se protiv nje vodi nekoliko postupaka, dok neke optužnice čekaju potvrđivanje. 

Maloljetnik pušio "osvježivač" iz njezinog dućana i umro 

Prije četiri godine Hrvatsku je potresla smrt maloljetnika (15) koji je preminuo zbog pušenja osvježivača zraka. Zbog prodaje paketića osvježivača koji sadrže sintetske kanabinoide, vlasnici Sexy shopa u Koprivnici, Emanueli Betlehem Lončarić, policija je zaplijenila njih 140. 

- U moj dućan ne mogu ući maloljetnici, a punoljetne osobe valjda znaju što rade. Ako ja prestanem prodavati osvježivače zraka, prodavat će ih netko drugi - rekla je tada za Večernji

Zbog iste stvari je godinu dana kasnije, 2016. završila u jednomjesečnom istražnom zatvoru. Sutkinja je to odlučila zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke. Policija je prije toga provela još jednu raciju u njezinoj trgovini. 

Za ePodravinu je tada rekla da "nitko nije toliko bedast da u centru grada otvori tvrtku i dućan i da prodaje ilegalnu robu".  

- Kod nje ništa nije pronađeno, ni droga ni vaga. Rekli su da je uhićena zbog utjecaja na svjedoke, a svi svjedoci su pritvoreni. Na liniji sam s odvjetnikom i pravobraniteljicom za prava djece - komentirao je suprug uhićene, Betlehem Lončarić, za ePodravinu.
 

KOPRIVNICA: SNIMILE IH KAMERE Provalile u sex-shop: Ukrale su 4400 kuna, artikle nisu dirale

O njezinom Sexy shopu pisali smo i početkom svibnja kada je u njega provalila jedna mušterija uz pomoć druge žene i ukrala više od 4000 kuna koje su bile u kuverti. Snimile su ju kamere. 

U istoj akciji uhićen je i muškarac iz Dubrovnika, prenosi dubrovackidnevnik.rtl.hr.

Komentari (65)
  • "Ako ja prestanem prodavati osvježivače zraka, prodavat će ih netko drugi - rekla je tada" .. Nemam riječi.. Ta osoba nema ni malo grižnje savjesti.... Kako se samo može pogledati u ogledalo????

    16. 5. 2019,   16:14
  • i treba ju kazniti..prodaje sinteticko smece pored prirodnog dara

    16. 5. 2019,   16:31
  • Ova "Xy" trgovkinja na slobodi koja nam svjesno prodaje sredstva koja nam uništavaju djecu,a hapsite bakice koje prelaze cestu mimo pješačkog ili prodaju heklane tabletiće ..to je za plakati...:(

    16. 5. 2019,   16:49