Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Privremeno prestali proizvoditi Nutellu: Problem je u kvaliteti

None Foto: Marcus Brandt/DPA/PIXSELL

Mi smo u utorak nakon čitanja rezultata kontrole kvalitete u tvornici primijetili defekt kvalitete na jednom od polugotovih proizvoda koji se koristi u proizvodnji Nutelle i 'Kinder Buena', priopćila je kompanija

Talijanski proizvođač slatkiša Ferrero privremeno je prekinuo proizvodnju u najvećoj tvornici za proizvodnju namaza Nutella zbog problema oko kvalitete. 

- Mi smo u utorak nakon čitanja rezultata kontrole kvalitete u tvornici primijetili defekt kvalitete na jednom od polugotovih proizvoda koji se koristi u proizvodnji Nutelle i 'Kinder Buena' - priopćila je kompanija Ferrero koja je privremeno obustavila proizvodnju u tvornici u Normandiji u kojoj je proizvodi trećina svih staklenki Nutelle namijenjenih globalnom tržištu. 

U priopćenju se dodaje da se radi o privremenoj suspenziji iz predostrožnosti kako bi nadležni proveli odgovarajuće istrage. 

- Za sada možemo reći da nijedan naš proizvod koji je sada na tržištu nije pogođen ovom situacijom i isporuka našim potrošačima nastavlja se bez problema - navode u priopćenju. 

Komentari (71)
  • Briga me za Nutellu dok imam Linoladu🤗

    21. 2. 2019,   22:58
  • Da problem.Oni namjerno proizvode smece.Sad kad su ih otkrili sad im je to "problem" koji treba rijesit.Prodaju nam zarazeno meso iz posljske i od kud vec.U shoping centrima nema zdrave hrane niti zdravstveno ispravne.Truju nas sa svih strana!!

    22. 2. 2019,   05:30
  • Bravo Pancho,dok je Lino lade,što će nam Nutella?

    21. 2. 2019,   23:02