Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Priznala sinu: "Otela sam te i odgajala kao svog 26 godina..."

KINA: He Xiaoping je prije otmice rodila dvoje djece, no oboje su umrli nakon rođenja što ju je jako pogodilo. Obratila se starijima u selu i oni su joj savjetovali da odgoji tuđe dijete kao svoje

Bivša dadilja priznala je otmicu dječaka od svojih poslodavaca kojeg je zatim odgajala kao svog sina idućih 26 godina

He Xiaoping (48) iz Nanchonga (Kina), sve je priznala vlastima, no oni i dalje istražuju priču. Naime, na temelju njene izjave ju ne mogu optužiti za otmicu. Gospođa je prije otmice rodila dvoje djece, no oboje su umrli još dok su bili novorođenčad. Obratila se starijima u selu za savjet

Oni su joj rekli da jedino što može napraviti je odgojiti neko drugo dijete kao svoje. Uputila se s lažnom osobnom iskaznicom u grad Chongqing gdje je počela kao dadilja čuvati jednogodišnjeg dječaka. 

Tvrdi kako je nakon tri dana uzela dječaka natrag u Nanchong sa sobom. Nazvala ga je Lui Jinxin, kao što se zvao i njezin sin koji je umro, javlja Oddity Central. 

Mladić sad ima 27 godina, no cijelo ovo vrijeme koje je proveo sa svojom novom majkom - nitko ga nije došao tražiti. Xiaoping ga je čak htjela vratiti 1995. godine kada je rodila kćer, no bojala se zatvorske kazne

- Napravila sam grozne stvari. No uvijek sam ga tretirala kao vlastitog sina, isto kao što je i on mene kao svoju majku - izjavila je. 

Policija je, nakon njenog priznanja, tražila njenog sina u bazi nestalih osoba, no nisu ga tamo pronašli. Sin ne vjeruje da njegova majka govori istinu. 

Xiaoping želi pronaći biološku obitelj svog sina, makar zbog toga završila u zatvoru. Za taj čin bi mogla dobiti pet godina zatvora, no s na to obzirom da je prošlo dugo vremena od samog zločina, odvjetnici tvrde kako ne bi odslužila zatvorsku kaznu, makar bila osuđena. 

Komentari (5)
  • Tako je nas HDZSDP oteo i odgaja nas 28 godina.

    25. 1. 2018,   07:12
  • Mogla si jednog od 5 i meni maznuti! Pa ga sad isto nakon 25 godina vratiti!

    25. 1. 2018,   07:54
  • Da li su čuli za DNK analizu tamo u Kini ? Da Nije Komšijino ?

    25. 1. 2018,   07:51