Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Probudila se iz kome i optužila dečka 'heroja' da ju je istukao

None Foto: Screenshot/Youtube

Kina: Liu je bio heroj nacije. Brižno se brinuo za djevojku Lin koja je bila u komi. Platio joj je i liječenje. Mediji su pisali o dirljivoj priči. A onda se Lin probudila iz kome

Lin Yingying iz Kine je mjesecima bila u komi. Njezin dečko Liu Fenghe (24) platio je oko 212.350 kuna za njezinu njegu. Dolazio je u bolnicu gotovo svaki dan i bio je uz svoju djevojku. Mediji su pisali o lijepoj ljubavnoj priči i dečku koji se brižno brine za svoju djevojku. A onda se Lin probudila iz kome i rekla da ju je dečko prebio.

Osim toga rekla je i da to nije bilo da ju je prvi put udario. Lin je u komu pala u rujnu 2014. godine. Liu je medijima govorio da će se za nju brinuti do kraja života. Djevojka je bila u komi zbog ozljeda glave, a liječnici su zaključili da su ozljede slične padu s petog kata zgrade. U siječnju prošle godine Liu je Lin odveo kući kako bi se brinuo za nju. I dalje je bila u vegetativnom stanju.

Obitelji nije dozvoljavao da ju vide pa su u veljači odlučili Lin odvesti kući. Tri mjeseca kasnije počela je govoriti i rekla da ju je dečko napao. Ispričala je da su zajedno vodili pekarnicu i da je greškom prepekla 20 komada kruha. Liu se razljutio i udario ju valjkom po glavi. 
Rekla im je i da ju je Liu napao i 2013. godine. Igrala je igricu na mobitelu. Dečko joj je uzeo mobitel i bacio ga na pod, a njoj je zaprijetio da će ju prebiti. Kasnije ju je jednom izudarao pa je nekoliko dana živjela u hotelu kako njezini roditelji ne bi vidjeli modrice, piše Daily Mail. 

Komentari (43)
  • Da nema obitelj koja je uz nju,ovaj bi se izvukao nekažnjeno ili napravio još gore.

    10. 3. 2016,   23:40
  • Pokušao je iskupiti svoje grijehe ali nije mu baš uspjelo.Ljubavna priča nije završila po njegovom scenariju..

    10. 3. 2016,   23:11
  • Govno uvijek ostaje govno.

    10. 3. 2016,   23:52