Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prodaje nevinost da zaradi za faks, cijena preko milijun kuna

None Foto: CEN

Ruskinja Ariana želi studirati medicinu u inozemstvu, a svoju ponudu stavila je na aukciju. Početna cijena njene nevinosti je 1,2 milijuna kuna. Njeni roditelji za to ne znaju...

Neki za studij zarađuju klasičnim radom, neki prodaju svoje tijelo, ali rijetko se kad čuje da netko prodaje svoju nevinost. Upravo to odlučila je učiniti Ruskinja Ariana (20) koja smatra da je prodaja nevinosti preko interneta najbrži način za zaraditi novac.

Ariana želi studirati medicinu u inozemstvu, a svoju ponudu stavila je na aukciju. Početna cijena njene nevinosti je 1,2 milijuna kuna, piše britanski Express

No, to nije sve. Svi koji to žele, mogu dobiti dvije djevice jer Arianina prijateljica Lolita također želi sudjelovati. Ipak, u tom slučaju početna cijena je viša i iznosi oko 2,5 milijuna kuna.

- Brojni studenti imaju problema oko financiranja studija zbog čega često moraju raditi da bi sve to platili. Želim preseliti u drugu zemlju zbog studija medicine koji će biti skup, a skupa će biti i stanarina - kaže Ariana dodavši da se želi dobro financijski osigurati prije nastavka svog obrazovanja.

- Ja sam neovisna žena i mogu što hoću. Vjerujte mi dugo sam razmišljala prije nego sam odlučila prodati nevinost. Nadala sam se i da ću naći pravu ljubav, ali nije išlo - priča Ruskinja.

Ariana smatra da ne treba više čekati niti da treba izgubiti nevinost s nekim tko će joj ionako poslije slomiti srce. Kaže da ne potječe iz neke bogate obitelji, ali to neće stati na put njenim ambicijama. 

- Moji roditelji ne znaju za ovo, ali ako doznaju, objasnit ću im. Prodajem nevinost, ali ostavljam otvorena vrata i romansi, ako sve prođe kako treba - odlučna je Ariana. 
 

Komentari (174)
  • Prodaje za milijun pa pokrpa za par tisuća. Himenoplastika košta oko 1000 eura. Pametnome dosta.

    28. 9. 2016,   19:40
  • Prodajem spermu, ugradnja besplatna!

    28. 9. 2016,   19:42
  • Nije cijena nevinosti milijun kuna, nego je cijena jebanja milijun kuna. Daleko daleko previše za jednu ovakvu getribu, za te pare 150 žena te servisira 15 godina.

    28. 9. 2016,   20:35