Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prodali sina za 70.000 kuna, polovni automobil i 50 tableta

None Foto: news8 5

Par ovisnika tvrdi kako nisu prodali sina već su ga dali jer se nisu mogli brinuti o njemu. Dječak je dvije godine živio s dilerima, a sada je kod socijalnih radnika

Par ovisnika tvrdi kako nisu prodali sina već su ga dali jer se nisu mogli brinuti o njemu. Dječak je dvije godine živio s dilerima, a sada je kod socijalnih radnika

Amerikanci Anna Marie Riggs (26) i njezin suprug Brandon iz Indiane optuženi su da su prodali svog četveromjesečnog sina osuđivanim dilerima Stephenu i Melissi Lynch prije dvije godine. Za Brandona su dobili 13.000 dolara, polovni auto i 50 tableta. Brandon se rodio kao metadonski ovisnik zbog majčine ovisnosti, piše Daily Mail. Par tvrdi da su ga dali jer se nisu mogli skrbiti o njemu. 

Naredne dvije godine primali su pomoć za sina iako nije živio s njima. Slučaj se otkrio tek nakon što su dva para pokušala legalizirati posvojenje ove godine. Lynchi su podnijeli zahtjev, a policija je dobila dojavu kako je dijete prodano. Brandon, koji sada ima dvije godine, trenutačno je u centru za socijalnu skrb. 

Komentari (8)
  • jadničak mali, nažalost dijete ne može birati roditelje, al s obzirom na okolnosti u kojima je rođen, bolje po njega da je što dalje od njih. Možda će u drugoj obitelji koju mu pronađu imati više sreće.

    19. 10. 2011,   15:25
  • Jadna djeca, sta sve neduzna djecica moraju istrpiti i kakve muke prolaziti zbog neodgovornih ljudi. strasno stvarno. zelim mu da ga posvoji neka postena i normalna obitelj.

    19. 10. 2011,   14:59
  • e ove je trebalo izmlatiti onim drvenim macem !!!!

    19. 10. 2011,   15:23