Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prodanović: 'Todorić nema tih milijun eura za jamčevinu...'

None Foto: PIXSELL

Čedo Prodanović, odvjetnik Ivice Todorića, rekao je da su se nadali da će jamčevinu moći garantirati nekretninom, a s ovim iznosom će se "morati pomučiti", ali će ga probati pronaći

Odvjetnik Ivice Todorića, Čedo Prodanović komentirao je odluku Izvanraspravnog vijeća koje je odredilo jamčevinu od 7,5 milijuna kuna koja mora biti u gotovini. On tvrdi da Todorić taj novac - nema. 

- Trenutno ga nema, zaista. Kako će ga skupiti ne znam, to će biti određeni problem. Mi smo se nadali da ćemo moći nekom nekretninom premostiti taj problem, u tom pravcu smo i napravili određene pripreme, ali sada s ovim iznosom ćemo se morati pomučiti - rekao je Prodanović za N1

PUTOVNICU OSTAVLJA NA SUDU Gazdi treba milijun eura u kešu i tek onda smije iz Remetinca

Na pitanje ima li prijatelje ili poznanike koji bi mu mogli pozajmiti novac, Prodanović je odgovorio: 

-Ima prijatelje, ali milijun eura nije mala stavka. Imam i ja puno prijatelja, ali ne znam koji bi to mogao. On možda ima neke bolje. 

Ukoliko ne skupi novac, Todorić će morati ostati u pritvoru, a Prodanović je objasnio da se radi o zakonskoj odredbi 6+6 mjeseci. 

- Ovo je pesimističko pitanje, probat ćemo naći novac - rekao je. 

Tema: Hrvatska

Komentari (92)
  • Dokaz da Todorić ima para je taj da su Čedo i Jaca još uvijek uz njega. Da nema para odavno bi ga napustili. Ovo je predstava za narod kako bi povjerovali da je siromak, a daleko su oni od siromaštva. Tek kad bi cijeloj familiji oduzeli sve što su stekli od pretvorbe Unikonzuma pa do danas onda bi tek to bilo OK, ovako je samo igrokaz za naivne.

    15. 11. 2018,   12:29
  • bogati koja je ovo komedija

    15. 11. 2018,   12:13
  • A posudi mu ti i tvoja sokolica to vam nije puno kao mome sinu đeparac za mjesec dana faxa 😨😨😨

    15. 11. 2018,   12:13