Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prodavali drogu djeci, mještani ih brutalno premlatili i snimili

None Foto: screenshot/

Incident se navodno odigrao nakon što je grupa dilera učenicima nižih razreda osnovne škole ponudila ecstasy i speed, u vidu žvaka i bombona...

Snimka brutalnog premlaćivanja dvoje ljudi iz Rusije, koji su navodno lokalni dileri droge, kruži ovih dana društvenim mrežama.

Njih su pretukli mještani ruskog grada Barnaula u listopadu prošle godine, jer su ih uhvatili da djeci nude drogu, maskiranu u slatkiše, navodi se u opisu videa.

Incident se navodno odigrao nakon što je grupa dilera učenicima nižih razreda osnovne škole ponudila ecstasy i speed, u vidu žvaka i bombona.

Kako se dalje navodi u opisu videa, momka i djevojku, navodne dilere, potom su pretukli stariji mještani, pišu Nezavisne Novine.

Oni su ih natjerali da kleknu na snijeg, skinu gornje dijelove odjeće, a potom ih oboje brutalno premlatili palicom. Nije poznato da li su, nakon ovog događaja, uhićeni dileri, ali i oni koji su ih pretukli. Snimku možete pogledati OVDJE.

Komentari (226)
  • Ovi koji su protiv ovakvog nasilja, samo nek zamisle pakao koji prolaze ta djeca, roditelji, prijatelji i obitelj djece koja su uzeli drogu od njih i koja postanu ovisnici. Nitko nema pravo maloj djeci, bozjoj djeci kvariti zivot ovim odvratnim opojatima koji su izopacili svijet. Bravo za ruse! Generalno nisam za nasilje, ali uzmimo u obzir HR gdje nijedan državni aparat ne radi kako bo trebao, ovi bi nam dobrodošli.

    17. 1. 2020,   13:19
  • Kod nas bi se mediji zgražali nad ponašanjem mještana nad dilerima. A anemični bi rekao kako anarhiji nije mjesto u HR. Normalno da će vladati anarhija kad ne vlada zakon.

    17. 1. 2020,   13:00
  • Upravo pogledah video.Lijep komad debelog kabla.Vidim da je upotrijebljen u edukativne svrhe.Svaka cast,Rusi su ludi ali po meni je ovo izvrsenje pravde.Koliko god je ovo brutalno,eksplicitno,nasilno,to je nista naspram posljedica droge i trovanja djece.Trebali su i zensku sabit da pisa krv narednih 10 mjeseci.Nema diskriminacije,diler je diler.Ovo policija treba raditi,ali ocito je nekome prekipjelo....

    17. 1. 2020,   13:47