Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prodavali marihuanu i 'speed': Uhitili su mladića i djevojku

Uz to policija je zaplijenila i digitalnu vagu, mobitele, telefonske kartice, laptope, vrećice za pakiranje droge, više tisuća kuna u raznim apoenima, 16 komada sjemena marihuane i opremu za uzgoj te droge

Brodsko-posavska policija uhitila je mladića i djevojku koje sumnjiči da su se u istočnom dijelu Slavonskog Broda bavili preprodajom amfetamina i marihuane, doznaje se u policiji.

Nakon otkrića da bi mogli posjedovati veću količinu droge policija je u srijedu uz pomoć psa tragača pretražila stan kojim se koriste osumnjičeni 25-godišnjak i 22-godišnjakinja i tamo zaplijenila 567,11 grama marihuane i 340,4 grama amfetamina.

Uz to policija je zaplijenila i digitalnu vagu, mobitele, telefonske kartice, laptope, vrećice za pakiranje droge, više tisuća kuna u raznim apoenima, 16 komada sjemena marihuane i opremu za uzgoj te droge.

Mladić i djevojka su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku, a policija je protiv njih podnijela kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Komentari (9)
  • Zašto ste zaplijenili sjemenke kada u njima nema THC-a??Osim toga,sjeme je svugdje u slobodnoj prodaji .Bijedna,bijedna država...a tko je inače najveći diler narkotika po svim državama svijeta?I sada tim klincima s....bati život prijavom a nisu napravili ništa loše,kao recimo,prodali INU,podvodili ,ubijali životinje,krali šečer,prodavali državno zlato u bescjenje u dogovoru sa MMF-om i sl.Pa da ...treba ih razapeti,bičem kazniti,ma bolje kao Raspućina ili Prometeja!!

    14. 6. 2019,   17:18
  • Odlicana kombinacija tko nije probao topla preporuka.

    14. 6. 2019,   17:48