Obavijesti

Promo sadržaj

Profesionalcima prepustite organizaciju svojih domjenaka

Profesionalcima prepustite organizaciju svojih domjenaka
9

Djelatnici ove 'catering kuće' u posljednjih petnaestak godina sudjelovali su u organizacijama najbitnijih evenata održanih na području Hrvatske

Catering Lobaris se polako ali sigurno nameće u 'svijetu cateringa', prvenstveno na širem zagrebačkom području. Djelatnici ove 'catering kuće' u posljednjih petnaestak godina sudjelovali su u organizacijama najbitnijih evenata održanih na području Hrvatske. Stotine kvalitetno odrađenih cateringa, i deseci zadovoljnih klijenata dovoljan su razlog da organizaciju svog 'božićnog domjenka' kojeg planirate za kraj ove godine prepustite ekipi iz Lobarisa.

Osim ukusnih i slasnih zalogaja, Catering Lobaris pobrinut će se i za Vaš prostor, logistiku, servis i sve ostale sitnice koje Vama predstavljaju golemu muku. 

Prostori koje u svom programu za 'božićne domjenke' nudi Catering Lobaris su:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
  • Sportski centar Sveta Nedelja – na samom silasku s autoceste smjestio se ovaj odličan prostor za razne domjenke i ostale aktivnosti. U ovom prostoru osim klasičnih poslovnih, ili privatnih domjenaka u obzir ulaze i mogućnosti sportskog team-buildinga, sve popularnijeg u poslovnom svijetu!
  • Forth Apache Steak House – popularni teksaški restoran od ove godine nudi mogućnost organizacije evenata visoke klase. Blizina Lobarisove kuhinje i ovog prostora jamči vrhunske gastronomske užitke u prostoru u kojem prevladava predivna drvena građa, a cijeli ambijent podsjeća na prostore iz popularnih kaubojskih filmova. 
  • Catering u vašem prostoru – Catering Lobaris je logistički dovoljno jak da opremi u Vašem prostoru prigodni event do 1000 ljudi. Radilo se o dvoje ili tisuću ljudi, Lobarisova ekipa svakom čovjeku pristupa individualno i zadržava kvalitetu na visokom nivou neovisno o kvanititeti. 
  • Domjenci u šatorima – odlično rješenje za Vaše domjenke su i šatori u koji mogu nadomjestiti nedostatak Vašeg željenog prostora na određenim lokacijama. 
     

Mainstream Support je agencija s kojom Catering Lobaris godinama odlično surađuje, a rezultati suradnje su vrhunski odrađeni eventi i prije svega zadovoljni klijenti. Njihova ponuda temelji se na tematikama evenata, glazbenim programima, produkciji i svemu ostalom što doprinosi kvalitetetnom sadržaju svakog eventa. Razne teme evenata, scenografija, razni programi, produkcija i slični sadržaj, odnosno usluge, temelj su razvoja vašeg eventa u 'mainstream'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince