Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Profesor nagovarao ljude u HDZ mobitelom fakulteta

None Foto: K. Petrić

B.Crnković, asistent na Ekonomskom fakultetu u Osijeku nasumično je odabrao brojeve ljudi koje je sa službenog mobitela vabio da uđu u HDZ

Stotine predizbornih SMS poruka poslao je biračima asistent na osječkom Ekonomskom fakultetu prof. Boris Crnković. Za kampanju HDZ-a poslužio se službenim mobitelom svog oca Luke, također profesora na istom fakultetu. Poziv biračima da se pridruže Sanaderevu timu poslao je na nasumično izabrane brojeve.
- Na informacijama sam doznao da mi je poruku poslao netko s Ekonomskog fakulteta. Poruka se odnosila na birače iz općine Čepin, a ja čak ni ne živim tamo - kaže V.Ć. Crnkovići su članovi HDZ-a, a Boris je vijećnik u Čepinu. 
- Ne mogu sad razgovarati o tome. Nije to baš tako kako je prikazano - rekao je B. Crnković. Neslužbeno doznajemo da su otac i sin Crnković, zbog zlouporabe službenog mobitela, dobili opomenu dekana.

Komentari (2)
  • Ajd malo pripazite šta pišete, ispod slike vam piše da je vabio ljude da uđu u SDP, a na slici mob i SMS u kojemu piše HDZ, ne bih rekao da je ovo slučajnost, smješni ste.

    30. 10. 2007,   08:22
  • To nije u redu da neko mora nekoga natjeravati da glasa za neku stranku ja bi to odmah izbacio van sa glasanja. Znači ako sam ja u nekoj drugoj stranci sad b8i ja trebaosa telefonom i pištoljem naganjat da neko glasa za moju stranku.

    30. 10. 2007,   13:57