Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Profesoru izmjerili 3,2 promila: Učeniku slijedi kaznena prijava

None Foto: Screenshot/ePodravina

Profesor je prethodno fizički napao učenika, udarivši ga šakom u glavu, na što je učenik uzvratio profesoru istom mjerom, ustvrdila je policija. Učeniku su izmjerili 0,51 promil alkohola u krvi

Policija je dovršila kriminalistiško istraživanje vezano za tučnjavu između učenika i profesora na maturalnoj zabavi Obrtničke škole u Koprivnici.

Sumnja se da je učenik (18) tijekom održavanja maturalne proslave 6. lipnja oko 2.35 sati u hotelu Podravina teško ozlijedio 48-godišnjeg profesora N.N. Profesor je prethodno fizički napao učenika, udarivši ga šakom u glavu, na što je učenik uzvratio profesoru istom mjerom, ustvrdila je policija.

NOKAUTIRAO GA MATURANT Istraga još traje: Profesor iz Koprivnice uzeo je bolovanje

Učenik je lakše ozlijeđen. Bio je pod utjecajem alkohola od 0,51 promil, dok je profesor bio pod utjecajem alkohola od 3,20 promila.

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica će protiv učenika podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

IZBILA MASOVNA TUČNJAVA Pretučeni profesor je u bolnici: 'Potegnuo je šaku i pogodio ga'

Profesor na bolovanju, ravnatelj bez komentara

Podsjećamo,  u Hotelu Podravina se okupilo oko 100-tinjak maturanata i sve je, kako nam je ispričao jedan od prisutnih, teklo u redu. Profesor je ponesen "cajkama" koje su počeli naručivati maturanti napustio stol, za kojim su sjedile njegove kolege, i pridružio se učenicima s kojima je nastavio piti. U jednom trenutku počeo se skidati, a to se nekima nije svidjelo i počeli su "nestašnog" profesora snimati. Njega je to zasmetalo pa je gurnuo učenika nakon čega su se i fizički obračunali.

NA MATURALNOJ U KOPRIVNICI Novi video: Pogledajte kako je učenik nokautirao profesora...

Policija je mladića privela, a profesor je završio u koprivničkoj Općoj bolnici sa slomljenim nosom. Potom je stotinjak maturanata izašlo iz dvorane i potuklo se pred hotelom. Intervenirala je policija, a zabava je neslavno okončana oko tri sta.

Ravnatelj Obrtničke škole i dalje je bez komentara. Pretučeni profesor uzeo je bolovanje.

 

Komentari (63)
  • Zašto je dečko dobio kaznenu prijavu a profesor ne? A ona pijandura na obilaznici dobije samo prekršajnu?

    14. 6. 2018,   12:25
  • Hahaha pa ovaj bi pao i da ga je promašio dečko.

    14. 6. 2018,   12:04
  • Profesor na maturalnoj 3.2 ima ...znaci otkaz na licu mjesta ...pa taj čovjek djeci treba biti uzor i davati im pravilne smjernice u životu alooooo

    14. 6. 2018,   12:35