Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Užas u Sesvetskom Kraljevcu: Kamionom je pregazio kolegu

None Foto: Bogdan Blotnej/24sata

U Sesvetskom Kraljevcu, u ulici Bihaćka kod broja 25 danas oko 10.30 sati poginuo je djelatnik Čistoće. Njegov kolega je vozio kamion unatrag, a nesretni muškarac je stajao iza kamiona

U Sesvetskom Kraljevcu, u Bihaćkoj ulici kod broja 25 u ponedjeljak oko 10.30 sati poginuo je muškarac, izvijestila je policija.  Riječ je o djelatniku Čistoće. 

Kako neslužbeno doznajemo, vozač je vozio kamion unatrag dok su njih nekoliko donosili kante smeća kako bi ih mogli istovariti u kamion. Kamion je pregazio nesretnoh muškarca koji je preminuo na mjestu. Riječ je o ogranku ulice u kojem se kamion nije mogao okrenuti.

Policijski očevid je u tijeku, a na terenu je i Državno odvjetništvo. Na mjesto događaja stigli su i vatrogasci koji će, nakon što se obavi očevid, saprati cestu. 

Iako je Hitna pmoć brzo došla na teren, nažalost, svi pokušaji reanimacije bili su neuspješni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Užas u Sesvetskom Kraljevcu: Vozač Čistoće vozio unazad i pregazio kolegu Više na http://bit.ly/2q4m4Nn Reporter: Bogdan Blotnej

Objavljuje 24sata u Ponedjeljak, 22. listopada 2018.

Holding: Nažalost, nesretni događaj koji se nije mogao predvidjeti

Odmah nakon nesreće priopćenjem se oglasio i Zagrebački holding.

- Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća izražavaju duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Sesvetama. Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezano za ovaj događaj još su u tijeku. Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku, nažalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, na žalost, došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti - navode u Holdingu. 

- Zaposlenici Zagrebačkog holdinga d.o.o i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradalog. Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane - priopćili su.

Komentari (97)
  • Holdingu je puno dati 100 eura za kameru na kamionu kojom bi se spriječile ovakve tragedije . I nedavno je bila ista situacija . Ima ljudi na burzi , ha ? Gamad lopovska. Sućut obitelji.

    22. 10. 2018,   12:15
  • Banditos i holding,ovo je već treći slučaj da je čovjek poginuo na radu iza kamiona,umjesto da gradiš fontane i kosiš travu da ugradiš stop senzore na komunalna vozila ili vam to nije rentabilno,skuplji senzori od čovjekovog života??

    22. 10. 2018,   12:20
  • Malo postovanja prema stradalom kolegi i kolegi vozaču, kamioni nam imaju kamere koje snimaju cijelo vrijeme prostor iza vozila, ali nesrece se desavaju nazalost.. Rip Šiljo legendo

    22. 10. 2018,   13:45