Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pronašla ih mrtve: Majka je u jednoj noći izgubila dva sina

Komentari (12)
 • Užas , prestrašno..... nema gore kazne za roditelje....

  3. 5. 2019,   19:03
 • E sta ti je zivot kako dalje zivjet poslije ovoga

  3. 5. 2019,   19:38
 • Nisu oni umrli od alkohola,već od droge kombinirane s alkoholom.

  3. 5. 2019,   22:41
 • Da se to dogodilo kod nas, bili bi alkoholicari i drogerasi, lose odgojeni od problematicnih roditelja. A ovak su jadni i iskoristeni maloljetnici iz dobre i normalne obitelji. To nisu vise djeca, da neznaju kaj smiju, kaj ne.

  3. 5. 2019,   20:22
 • koja to tragedija mora biti za roditelje, ne mogu ni zamisliti, tim više što sam i sam roditelj. Ali, evo, pokazalo se kao istina ono što često velim.... naime, "sreća" je u ovoj tragediji, ako tako mogu reći, da imaju još dva sina, pa će sada život dalje posvetiti njima, iako, naravno, bol za ovom dvojicom preminulih sinova nikad neće proći. Ali... bar će biti mrvicu lakše. Zato nikako ne mogu zaboraviti tragediju gospođe Olgice Spevec kojoj su poginuli istovremeno i sin i kćer, a ona i suprug imali su samo njih dvoje. Ili tragedija kraj Rijeke, u prosincu 2006., kad su poginule obje sestre Filipović... i tako u oba ova slučaja roditelji ostali sami.... to je po meni bol i tragedija kakve ne bih poželio nikome.

  3. 5. 2019,   20:58
  • Kao da su oni jedini koji su ostali bez sve djece, i mojoj teti je umro sin jedinac, a živjeti se "mora", ne možeš živ u grob! S takvim komentarima "kako možete živjeti, ja bih se ubio, bla, bla" ne pomažete ništa, naprotiv samo nervirate! I ljudi nakon tragedija moraju raditi, plaćati račune, nastaviti normalan život koliko je to moguće jer ti u protivnom psiha strada nepovratno i onda postaneš "zombi", to je gori život nego da te nema!

   4. 5. 2019,   09:47
  • tina, želio sam reći da - oprosti, zvučat će grubo, upozoravam! - (i) iz tog razloga ljudi, bračni par, mora imati više djece! Iz tog, da tako kažem "matematičkog" razloga, iako to uopće nije matematika. Ja ih imam troje. Evo, ovaj američki par je imao 4 sina, i iako je neprolazna bol za ovo dvoje preminulih, ipak im život i dalje ima itekakvog smisla, radi sebe, naravno, ali još više radi ova dva sina. Tvoja teta je imala samo jednog sina.... i eto... sada živi "po inerciji". Da je imala još djece, posvetila bi život tome drugom djetetu. Možda ovo što sam iznio zvuči hladno, kao "matematika", ali ako malo razmisliš, nije.

   4. 5. 2019,   10:14
 • Uzas, kao mladi za vikend se cesto cugalo ali nikad nisam htio uzet tablete obicno nepoznatih sastojka. no way

  3. 5. 2019,   20:21
 • Umrli jer su se drogirali sa tabletama a roditelji osnovali fundaciju koja se bori protiv alkohola.Stvarno su ti amerikanci blesav narod,sve moguće droge se mogu kupiti na svakom koraku,niti u jednoj drugoj zemlji nema toliko umrlih zbog droge a njima je i dalje najveći problem ako netko popije par piva.Izgleda da su južnoamerički karteli preuzeli sve medije

  3. 5. 2019,   21:48
 • Svi smo se napili, pogotovo u toj dobi ali zašto alkohol nije dovoljan, zašto cigarete nisu dovoljne, čemu tablete i droga, još gore ako se kombinira sa alkoholom - strašno! Šteta mladosti...

  4. 5. 2019,   01:13
 • Opet SAD sa ovakvim vjestima o drogiranju teenagera

  3. 5. 2019,   20:04