Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pronašli ga nakon pet mjeseci, radio je sezonu na Jadranu...

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Nestali.hr

Stjepan Vidović, koji živi u kući oko 180 metara udaljenoj od one u kojoj je u zamrzivaču pronađeno tijelo Jasmine Dominić (23), nestale 2000. godine, pronađen je živ i zdrav

Stjepan Vidović iz Palovca, koji se od 25. travnja vodio u Nacionalnoj evidenciji nestalih, pronađen je živ, piše emeđimurje, kojem je to potvdila PU međimurska. Pronašli su ga na području Jadrana gdje je radio tijekom turističke sezone.

Stjepan je nestao 25. travnja. Udaljio se iz kuće u malom međimurskom selu Palovec, koje je postalo poznato po slučaju 'škrinja', nakon što je u o obiteljskoj kući nakon 19 godina pronađeno tijelo Jasmine Dominić, za čije je ubojstvo osumnjičena njezina sestra Smiljana Srnec koja čeka suđenje.

Baš je u srijedu pripremno ročište na kojem će se saznati kad kreće suđenje i koje će svjedoke i vještake saslušati.

- Posljednji put vidjeli smo ga prije nekih tri tjedna. Otad ga nitko nije vidio ni čuo - komentirali su Palovčani nestanak mještana Stjepana Vidovića, koji živi u kući oko 180 metara udaljenoj od one u Novoj ulici 29 u kojoj je 16. veljače ove godine u zamrzivaču pronađeno tijelo Jasmine Dominić (23), nestale davne 2000. godine.


 

Tema: Hrvatska

Komentari (36)
  • Znaci radio na crno?Kaznu gazdi kod kojeg je radio zbog ne prijavljivanja

    17. 9. 2019,   21:15
  • Hvala dragom Bogu,bolje da je na Jadranu nego u zamrzivaču....

    17. 9. 2019,   21:10
  • Ajme, ajme, izgleda da je najbitnije to što čovjek živi u susjedstvu u "priči" sa škrinjom. To mi je stvarno malo degutantno. Ide malo priča o čovjeku i njegovom nestanku i pronalasku, a zatim pola teksta opet o priči sa škrinjom.

    17. 9. 2019,   22:44