Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pronašli mrtvo novorođenče: Majka skočila za njim u vodu?

Policija još nije pretražila jezero u kojem bi, sumnja se, moglo biti i truplo majke mrtvog dječačića čije je tijelo kraj jezera u subotu uočio jedan od prolaznika

Nisam mogao vjerovati očima kad sam shvatio da gledam u mrtvu bebu, rekao je u subotu prolaznik koji je pronašao novorođenče umotano u plahtu uz rub jezera Bajer.

Ribiči i drugi svjedoci koji su u nedjelju ujutro bili na Bajeru kažu da nitko nije pretražio jezero kako bi se otklonile sumnje da je u jezeru i truplo djetetove majke. Nagađa se da bi moglo biti jer je policija u neposrednoj blizini pronašla žensku torbicu s dokumentima. No nisu htjeli potvrditi jesu li razgovarali s vlasnicom torbice i ima li ona kakve veze s mogućim čedomorstvom.

O vremenu, kao i pojedinostima ubojstva, još se nagađa.

Policija ne želi davati nikakve informacije

Ni dan nakon što su pronašli mrtvu bebu u slatinskom jezeru, udaljenom tek dva kilometra od centra grada, policija ne želi davati nikakve informacije o slučaju.

Ribiči kažu da dan prije na jezeru nisu uočili ništa neobično, a jedan je ribič policiji predao i video koji je tada snimio. Je li riječ o čedomorstvu ili ubojstvu nedavno rođene bebe, još se ne zna. Policija u nedjelju nije željela potvrditi djetetov spol, ali neslužbeno saznajemo kako je riječ o dječačiću.

Dok se nagađa zašto policija još nije pretražila jezero, Slatinom se svi pitaju tko bi mogao i zašto ubiti svoje dijete.

Komentari (67)
  • Članak pun nagađanja. Jadno novorođenče, nije ni počelo živjeti...Neka su mu blaženi putevi nebeski kad ga je već na ovozemaljskom životu ovako ružno sudbina odbacila......Neka ga anđeli čuvaju....

    5. 5. 2013,   17:16
  • Tko god da je kriv-ma što da novinari "pričali"-nadam se da ti je sad toplo negdje na nebeskim poljanama,mali anđele...nisi ti ništa kriv...

    5. 5. 2013,   17:15
  • glupo je komentirati ovakvu obiteljsku tragediju bez da se znaju bar osnovne stvari, jučer su sve svi obrušili na majku, sad ispada da je i sebe ubila.. u svakom slučaju tužno i žalosno, da se imala kome povjerit i obratit za pomoć sumnjam da bi do ovoga ikad došlo,ali ljudi su danas jedan drugom vuk, nitko nema živaca za nikoga, ni za svoje najblžze i svi znaju samo osuđivat..

    5. 5. 2013,   18:07